To je to što me zanima!

Kakva drama! Krešo 'za dlaku' pobijedio natjecatelje u Potjeri, stigao ih u posljednjoj sekundi

Iako je zaredao nekoliko netočnih odgovora, Krešo je u zadnjoj sekundi završne potjere pobijedio debitante Luku i Bornu te im 'uzeo' 38 500 kuna. S HRT-a tvrde da je odgovor 'ušao' u posljednjim desetinkama, a publika ironično poziva pomoć VAR-a
Vidi originalni članak

U večerašnjem kvizu 'Potjera' dvoje debitanta Borna i Luka igrali su protiv lovca Krešimira Sučevića Međerala. Iako su bili 16 koraka u prednosti, nisu se uspjeli 'obraniti' od Kreše koji ih je 'ulovio' u posljednjoj sekundi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krešo je dobro krenuo, no zapeo je na devetom pitanju koje je glasilo: 'Čiji su grob posjećivali u Aleksandriji Julije Cezar i rimski carevi?'. Krešo nije znao točan odgovor na ovo pitanje kao ni natjecatelji. No, problem je stvorilo i 13. pitanje: 'Koji se naš košarkaš proglašava najboljim igračem europskih prvenstva 1971. i 1975?'.

Kandidati su ovog puta znali točan odgovor. Borna je odgovorio da se radi o našem legendarnom košarkašu Krešimiru Ćosiću, dok je Krešo odgovorio kako je riječ o Nikoli Plečku.

No, problemima nije bilo kraja jer lovac Krešo nije znao odgovoriti niti na ovo pitanje: 'Središte kojeg je afričkog antičkog grada bila tvrđava Birsa?'. Nakon kratkog razmišljanja Krešo je odgovorio dalje, no niti kandidati nisu znali točan odgovor. Borna je odgovorio da je riječ o Casablanci smanjio mogućnost pobjede.

SLAVLJE U KVIZU U 'Potjeri' je osvojio 49 tisuća kuna i počeo skakati od sreće

Iako je zaredao nekoliko netočnih odgovora, Krešo je sekundu prije samog kraja stigao natjecatelje i 'uzeo' im 38.500 kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • IvanMandić_2 20.01.2022.

    Ono što inače ne priznaju natjecateljima... Lovcima priznaju... HRT lopine!

  • ZombiGrill 19.01.2022.

    Looka, Borna -Bolesna braca

  • S1412 19.01.2022.

    Vrijeme je bilo isteklo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare