Show

Komentari 14

Kakva drama! Krešo 'za dlaku' pobijedio natjecatelje u Potjeri, stigao ih u posljednjoj sekundi

Kakva drama! Krešo 'za dlaku' pobijedio natjecatelje u Potjeri, stigao ih u posljednjoj sekundi

Iako je zaredao nekoliko netočnih odgovora, Krešo je u zadnjoj sekundi završne potjere pobijedio debitante Luku i Bornu te im 'uzeo' 38 500 kuna. S HRT-a tvrde da je odgovor 'ušao' u posljednjim desetinkama, a publika ironično poziva pomoć VAR-a

U večerašnjem kvizu 'Potjera' dvoje debitanta Borna i Luka igrali su protiv lovca Krešimira Sučevića Međerala. Iako su bili 16 koraka u prednosti, nisu se uspjeli 'obraniti' od Kreše koji ih je 'ulovio' u posljednjoj sekundi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krešo je dobro krenuo, no zapeo je na devetom pitanju koje je glasilo: 'Čiji su grob posjećivali u Aleksandriji Julije Cezar i rimski carevi?'. Krešo nije znao točan odgovor na ovo pitanje kao ni natjecatelji. No, problem je stvorilo i 13. pitanje: 'Koji se naš košarkaš proglašava najboljim igračem europskih prvenstva 1971. i 1975?'.

Kandidati su ovog puta znali točan odgovor. Borna je odgovorio da se radi o našem legendarnom košarkašu Krešimiru Ćosiću, dok je Krešo odgovorio kako je riječ o Nikoli Plečku.

No, problemima nije bilo kraja jer lovac Krešo nije znao odgovoriti niti na ovo pitanje: 'Središte kojeg je afričkog antičkog grada bila tvrđava Birsa?'. Nakon kratkog razmišljanja Krešo je odgovorio dalje, no niti kandidati nisu znali točan odgovor. Borna je odgovorio da je riječ o Casablanci smanjio mogućnost pobjede.

Iako je zaredao nekoliko netočnih odgovora, Krešo je sekundu prije samog kraja stigao natjecatelje i 'uzeo' im 38.500 kuna.

 

Najčitaniji članci