To je to što me zanima!

Lovato pokazala strije: 'One ne nestaju pa sam stavila šljokice'

Pjevačica je priznala kako nije vjerovala da će se uspjeti oporaviti od poremećaja u prehrani. Danas se ne srami svojeg tijela i svih nesavršenosti, već ih je prihvatila dijelom sebe
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Demi Lovato (26) na društvenim je mrežama otvoreno progovorila o poremećaju u prehrani s kojim se borila. Objavila je seriju fotografija na kojima je pokazala strije koje je prekrivala šljokicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretna sam što me liječnik pogledao i rekao: 'Ovako izgleda oporavak od poremećaja u prehrani'. U čast zahvalnosti, željela bih pokazati strije koje imam, umjesto da ih se sramim. Počela sam na njih stavljati šljokice kako bi slavila svoje tijelo i njegove značajke. Moje strije ne nestaju pa bih možda mogla baciti još sjaja na njih? - napisala je Demi pa dodala:

- Neka ovo svima bude podsjetnik koji smatraju da to nije moguće. Morate vjerovati u sebe. Ova je godina bila teška. Budite nježni prema sebi ako se 'poskliznete'. Sjetite se vratiti na pravi put.

Priznala je kako nije vjerovala da će se uspjeti oporaviti od poremećaja u prehrani. Danas se ne srami svojeg tijela i svih nesavršenosti, već ih je prihvatila dijelom sebe. 

PRESRETNA Demi Lovato je pokazala nove grudi: 'Narasle su mi od hrane'

Pratitelji su joj u komentarima poručili kako ih je inspirirala i da im puno znače njezini savjeti i poticaji koje im piše na društvenim mrežama. Osim toga, napisali su joj kako je predivna i hrabra.

Pjevačica ne skriva kako se već godinama bori s raznim psihičkim problemima. U srpnju 2018. skoro je preminula od predoziranja. Tada se povukla iz javnog života. No polako se vraća na glazbenu scenu. Inače, zbog poremećaja u prehrani i samoozljeđivanja prvi puta je hospitalizirana kada joj je bilo 18 godina. Od tada vodi bitku protiv toga, što ju je u jednom trenutku dovelo do ruba.

Od kobne 2018., pjevačica je otišla na rehabilitaciju, gdje je uz borbu protiv droge, radila na samopouzdanju, a teški dani danas su iza nje. Iako se danas osjeća dobro, i dalje se često nalazi na meti kritičara zbog viška kilograma, no, srećom, čini se da je zlobni komentari više ne diraju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sljastrava 27.12.2020.

    Sve jače žene to imaju,bez iznimke.

  • Komšija Gile 27.12.2020.

    Crne najlonke sve to sakriju heheh :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare