Obavijesti

Show

Komentari 28

Demi Lovato je pokazala nove grudi: 'Narasle su mi od hrane'

Demi Lovato je pokazala nove grudi: 'Narasle su mi od hrane'
8

Doslovno sam toliko umorna od toga da se sramim svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja, rekla je nedavno pjevačica i okrenula novo poglavlje u životu

VIDEO

Pjevačica Demi Lovato (28) je krajem srpnja obznanila da se zaručila za Maxa Ehricha (29). Unazad dvije godine Demi se bori s viškom kilograma. Na rehabilitaciji se udebljala i primala je razne neugodne komentare na račun svoje težine. Bavila se borilačkim sportovima kako bi dotjerala liniju, a sad je, tvrdi, baš boli briga za koje kilo više iz razloga što je napokon 'dobila' grudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Demi je treneru razbila zub

Pokretanje videa...

00:18

 - Zanimljiva činjenica: Nikad nisam imala grudi dok nisam počela jesti što sam htjela. Cijeli život mrzila sam svoje male dojke i kad sam prestala paziti na ono što jedem, dobila sam grudi koje sam htjela. Ovdje se ne radi o grudnjaku koji ih podiže ili nekoj korekciji. To sam ja! - komentirala je Lovato i nastavila:

- I znate što? One će se promijeniti. I meni će to biti okej. Ali neka svima ovo bude lekcija. Naše tijelo radit će ono što bi i trebalo raditi čim ga mi prestanemo kontrolirati. Koja ironija...

Pjevačica se u prošlosti borila s poremećajima u prehrani, depresijom te je sama sebi nanosila ozljede, a završila je u bolnici zbog predoziranja.

- Kad sam imala 12 godina, u školi je bila raspisana i peticija koja me trebala potaknuti da se ubijem. Nazivali su me ružnim riječima i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da ih nisam trebala slušati, ali sam ipak sve uzimala k srcu. Mislila sam da nemam prijatelje baš zato što sam debela - rekla je jednom prilikom za američke medije.

Ipak, nakon odvikavanja je pokazala da je jača od 'dežurnih komentatora' na društvenim mrežama. Objavila je neobrađenu fotografiju sebe u bikiniju i pokazala pratiteljima celulit. 

Demi Lovato se zaručila: 'Nisam nikada nikoga toliko voljela...'
Demi Lovato se zaručila: 'Nisam nikada nikoga  toliko voljela...'

- Znate što, to je celulit. Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična radije nego da pokušavam ispunjavati nečije tuđe standarde - napisala je i dodala da je ponosna što ima tijelo koje je puno toga prošlo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu