To je to što me zanima!

Lovca Krešu u 'Potjeri' pitanje o poznatoj katedrali skoro koštalo pobjede, znate li vi odgovor?

Đakovačka katedrala omogućila je dečkima da lovca vrate korak unazad, no to ipak nije bilo dovoljno da ostvare pobjedu i sa sobom ponesu veliku novčanu nagradu
Vidi originalni članak

Jučerašnja 'Potjera' bila je neizvjesna za Sanjina i Tomislava. U završnoj su potjeri krenuli obećavajuće, a lovca Krešimira Sučevića-Međerala su već na drugom pitanju vratili za jedan korak unatrag, no lovac se u idućim pitanjima vrlo dobro snašao i spriječio im put do novca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kandidati su se ovaj puta borili za 67.500 kuna. Imali su odličan početak i u završnoj potjeri prikupili 12 točnih odgovora. Lovca Krešu su već na drugom pitanju vratili korak unatrag što ga je pomalo i naljutilo. 

'PETAK' ILI 'METAK'? Točan ili krivi odgovor? Pjesma 'Metak' Vlatke Pokos jako je iznenadila natjecatelje Potjere

To pitanje je glasilo: 'Po kojem je apostolu nazvana đakovačka katedrala?', a odgovor je bio po Petru. 

Krešimir ni treće pitanje nije znao, a glasilo je 'U kojem se ratu protiv Osmanlija istaknuo narodni junak Ilija Smiljanić?'. Na žalost, ni Sanjin ni Tomislav nisu znali pa nisu uspjeli vratiti lovca još jedan korak unatrag, a odgovor je bio 'Kandijskom ratu'. 

- Što bi rekao. Ražestio sam se na kraju! Nije bio lagan set, bilo je par stvari, ali sam znao da oni samo čekaju pa im nisam smio ništa dati. Super dečki, stvarno šteta - rekao je Krešimir na kraju. 

OBRAČUNAO SE S MORANOM Nasmijao je sve u Supertalentu, a osebujni Filip se okušao i u Potjeri: Evo kako je tada prošao

- Set je bio krvav skoro - kazao je potom Sanjin i pohvalio sam sebe zato što je prošao ploču s višom ponudom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nnjmkd 23.11.2021.

    Volim gledati Potjeru, s jedne strane me opušta, a s druge strane je to dobra gimnastika za mozak u mojim godinama (50-te). Ali ne volim proračunate kandidate, koji se provlače na račun drugih. Najpoštenije bi bilo da na kraju svatko dobije novac koji je i zaradio. Ovako, ima tu dosta grebatora.

  • Greatest-Of-All-Time 23.11.2021.

    Kreso daleko najjaci lovac od njih 4. Jako rijetko ima los dan. Nakon njega ide Mladen dok su Kotiga i posebno Morana dosta klimavi. Na njima se mogu zaraditi pare. Morana tesko moze parirati nekoj jacoj ekipi. Cim mora stici vise od 13,14 koraka najcesce kiksa.

  • no sleep 23.11.2021.

    Svi su mi lovci super, al Mladen mi je nekako the best

Komentiraj...
Vidi sve komentare