Show

Komentari 9

Lovca Krešu u 'Potjeri' pitanje o poznatoj katedrali skoro koštalo pobjede, znate li vi odgovor?

Lovca Krešu u 'Potjeri' pitanje o poznatoj katedrali skoro koštalo pobjede, znate li vi odgovor?

Đakovačka katedrala omogućila je dečkima da lovca vrate korak unazad, no to ipak nije bilo dovoljno da ostvare pobjedu i sa sobom ponesu veliku novčanu nagradu

Jučerašnja 'Potjera' bila je neizvjesna za Sanjina i Tomislava. U završnoj su potjeri krenuli obećavajuće, a lovca Krešimira Sučevića-Međerala su već na drugom pitanju vratili za jedan korak unatrag, no lovac se u idućim pitanjima vrlo dobro snašao i spriječio im put do novca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kandidati su se ovaj puta borili za 67.500 kuna. Imali su odličan početak i u završnoj potjeri prikupili 12 točnih odgovora. Lovca Krešu su već na drugom pitanju vratili korak unatrag što ga je pomalo i naljutilo. 

To pitanje je glasilo: 'Po kojem je apostolu nazvana đakovačka katedrala?', a odgovor je bio po Petru. 

Krešimir ni treće pitanje nije znao, a glasilo je 'U kojem se ratu protiv Osmanlija istaknuo narodni junak Ilija Smiljanić?'. Na žalost, ni Sanjin ni Tomislav nisu znali pa nisu uspjeli vratiti lovca još jedan korak unatrag, a odgovor je bio 'Kandijskom ratu'. 

- Što bi rekao. Ražestio sam se na kraju! Nije bio lagan set, bilo je par stvari, ali sam znao da oni samo čekaju pa im nisam smio ništa dati. Super dečki, stvarno šteta - rekao je Krešimir na kraju. 

- Set je bio krvav skoro - kazao je potom Sanjin i pohvalio sam sebe zato što je prošao ploču s višom ponudom.

Najčitaniji članci