To je to što me zanima!

Lovely Quinces svirat će u Rijeci Klubu/Beertiji 15. 11.

Mlada Splićanka objavila je u utorak novi singl “M” čiji izlazak se idealno poklapa s nastupom u riječkom Klubu/Beertiji u subotu. Vrata Kluba se otvaraju u 21:00 h
Vidi originalni članak

Naša najpoznatija kantautorica, mlada Splićanka Lovely Quinces, objavila je u utorak novi singl “M” čiji izlazak se idealno poklapa s nastupom u riječkom Klubu/Beertiji u subotu 15. studenoga.

Kao i prethodni singl, "Secret Smile", i "M" je snimljen pod producentskom palicom Marka Mrakovčića, koji je na pjesmi odsvirao bubanj i dodatne gitare.

"M" je posljednja pjesma koju Dunja izbacuje u javnost ove godine, prije zatvaranja u studio i rada na novom albumu, koji se očekuje krajem zime ili početkom proljeća iduće godine.

Nakon točno 12 mjeseci Lovely Quinces, pravim imenom Dunja Ercegović, vraća se u riječki Klub/Beertiju na Trsatu gdje će nastupiti u subotu 15. studenoga. U prostoru koji je već jednom bez problema rasprodala Dunja će na idealan način zaokružiti dosadašnje rezultate, podsjetiti na materijal s EPa “No Room For Us” i premijerno pred riječkom publikom izvesti šest novih pjesama.

Vrata Kluba se otvaraju u 21:00 h, a koncert počinje u 22:00 h.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • otilliaOS33 12.11.2014.

    ne znam zašto, ali Dunjin vokal i dijelovi pjesme me podsjećaju na Sinéad O'Connor, ok je.

  • ante_07 12.11.2014.

    ko je ta ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare