To je to što me zanima!

Lovren gradi starački dom: 'To je najmanje što mogu učiniti'

Pred samostanom u kojem je kršten okupilo se petstotinjak mještana kako bi ga dočekali. To je Dejana oduševilo, te im je odlučio 'pokloniti' starački dom
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (29), nakon što je otvorio hotel u Novalji, sada je ponosno da će u Kraljevoj Sutjesci, mjestu u Bosni i Hercegovini, izgraditi starački dom.

- To je samo jedna mala mrvica za sve ovo što vi nama činite. Ako sam što zaboravio, nemojte se ljutiti - rekao je nogometaš. 

Pred samostanom u kojemu je kršten okupilo se petstotinjak mještana kako bi ga dočekali. To je Dejana oduševilo, te im je odlučio 'pokloniti' starački dom.  

- Ja sad vidim vas 550 tisuća ovdje - rekao je reprezentativac, te dodao da se ponosi time otkud dolazi i da to jasno ističe. 

DVA ČUVARA PLAŽE Enis Bešlagić na odmoru roni s 'vatrenim' reprezentativcem...

Nogometaš Liverpoola rođen je u Zenici, no njegova obitelj je iz Kraljeve Sutjeske, mjesta u općini Kakanj gdje još uvijek žive njegovi roditelji Silva i Saša. Načelnik općine Nermin Mandra i predsjednik općinskog vijeća Slaven Katičić su mu čestitali na nogometnim rezultatima. 

Nakon što je okupljanje završilo, Lovrena je baka nagradila velikom porcijom kolača koji mu je, kako kaže, najdraži. 

Prije nego je posjetio rodno mjesto, Dejan je bio s glumcem i 'vatrenim' navijačem Enisom Bešlagićem (43) na Korčuli. Uživali su s obiteljima na jahti. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • KusNjega 28.07.2018.

    To je biznis, jer samo starci će ostat u ovoj jadnoj našoj"

  • Plavusa 13 Pink G 27.07.2018.

    Uuuuffff...crni Lovreneeee...dobaaar!

  • 27.07.2018.

    svaka cast - za sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare