To je to što me zanima!

Low Leaf: Moja glazba je odraz svjetova koje ja vidim u sebi

Voljela bih isprobati filipinske domorodačke instrumente, kao i bilo što iz Brazila. Iskreno, voljela bih imati pristup svim instrumentima na svijetu, kaže glazbenica
Vidi originalni članak

Filipinska multiinstrumentalistica Low Leaf, 17. travnja će prvi put posjetiti Hrvatsku, točnije riječki Tunel. U intervjuu za portal SoundGuardian Low Leaf je iznijela svoje nesvakidašnje stavove o vlastitoj glazbi, religiji i smjerovima kojima bi u životu voljela krenuti.

- Moja glazba je odraz svjetova koje vidim u sebi, a koji su inspirirani mojim iskustvima, snovima, prirodom i razmišljanjima o naprednim civilizacijama. Moja motivacija je usaditi sjeme inspiracije u srca ljudi, širiti ljubav i podizati ljudske vibracije - rekla je glazbenica. Istaknula je i kako nije teško svirati harfu jednom rukom, klavir drugom i pjevati istovremeno. Kaže kako je to jednom probala jer nije bilo nikog da joj pomogne. 

- Smatram da mi je u nekom trenutku potrebno sve što je tada dostupno. Voljela bih isprobati neke filipinske domorodačke instrumente, kao i bilo što iz Brazila. Iskreno, voljela bih imati pristup svim instrumentima na svijetu. Kad bih mogla izumiti instrument, bio bi to uređaj koji bi mogao točno snimati i dokumentirati glazbu onako kako nastaje u autorovoj glavi - rekla je Low Leaf.

>>> Cijeli intervju pročitajte na portalu SoundGuardian

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare