To je to što me zanima!

Luđi su od najluđih: Japanski foršpani su stvarno najbolji

Japanski foršpan je bez problema uzeo prvo mjesto ostalim foršpanima jer je Dwayne Johnson osobno napravio zabavni intro, skupa s pričom o divovskim japanskim čudovištima
Vidi originalni članak

'Rampage' je film koji će uzbuditi i ljubitelje japanskih kaiju filmova, kao i one koji samo žele malo dobre stare akcije. Warner Bros Japan izbacio je službeni japanski foršpan za svoj nadolazeći uradak, 'Rampage: Totalni kaos'.

Nedavno smo objavili i naš video, u kojem su se vidjeli novi detalji o filmu no japanski je bez problema uzeo prvo mjesto svim ostalim foršpanima. Naime, Dwayne Johnson osobno napravio je zabavni intro u foršpan, skupa s pričom o divovskim japanskim čudovištima.

U AKCIJU Zorro se vraća: Legendarni će osvetnik još jednom dojahati

Film se na japanskom zove 'Rampage: Velika velika tučnjava', što je poprilično velik odmak od imena kojeg film ima na ostalim tržištima. A kako bi pokazali da film opravdava svoje ime, Japanci su foršpan montirali tako da smo dobili 60 sekundi čiste akcije, bez imalo zastajkivanja.

Pogledajte video

Glavnu ulogu u filmu uzeo je Dwayne Johnson, a sporedne drže Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello i Naomie Harris, pod režijom stručnjaka za filmove katastrofe Brada Peytona.

Film 'Rampage: Totalni kaos', u distribuciji Blitzfilma, u naša kina dolazi 19. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare