To je to što me zanima!

Lucas prodao Ratove zvijezda Disneyju za 4 milijarde dolara

Iz Disneyja su priopćili kako novu, sedmu epizodu popularnih Ratova zvijezda planiraju snimiti do 2015. godine. Nakon toga uslijedile bi osma i deveta epizoda
Vidi originalni članak

Disney će za 4,05 milijardi dolara kupiti Lucasfilm, kompaniju koja je stvorila Ratove zvijezda i to od njezina vlasnika i osnivača Georgea Lucasa.

- Došlo je vrijeme da Ratove zvijezda prepustim novoj generaciji tvoraca filmova - kazao je Lucas.

Iz Disneyja su priopćili kako novu, sedmu epizodu Ratova zvijezda planiraju za 2015. godinu, piše BBC. Nakon toga uslijedile bi osma i deveta epizoda, a zatim svake dvije ili tri godine novi nastavak. 

Posljednji snimljen bio je Osveta Sitha iz 2005., pa iz Disneya naglašavaju kako je već porasla želja za novim nastavkom kod ljubitelja Ratova zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • audi a3 31.10.2012.

    Mickey Maus u svemiru :)

  • Brane_1 31.10.2012.

    Mislim da će Disney Star Warse pretvoriti u šarenu zabavu za široke narodne mase... Ali pošto Star Warsi to već i jesu, mislim da se bespotrebno uzrujavate; Lucas ionako poslije originalne trilogije nije napravio ništa dobro i smatram da će promjena vlasništva nad ovom franšizom samo donijeti dobro serijalu. Ja osobno se nadam priči koja slijedi nakon Povratka Jedija, možda ekranizaciji tzv. Thrawn trilogije pisca Timothyja Zahna, koja mi je daleko najbolja novelizacija Star Wars svijeta...

  • ivadz 31.10.2012.

    neeeeee!

Komentiraj...
Vidi sve komentare