To je to što me zanima!

Lucija Lugomer sa zaručnikom Danijelom šetala Dubrovnikom

Zaljubljeni par trenutačno odmara u Dubrovniku gdje su se i zaručili. Lucija i Danijel šetali su gradom te se cijelo vrijeme držali za ruke i ljubili, ne mareći za prolaznike
Vidi originalni članak

Hrvatska plus size manekenka nedavno je pratiteljima otkrila kako se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka Danijela Grlića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi/nam se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije - napisala je Lucija Lugomer (24) u nedjelju.

Zaljubljeni par trenutno odmara u Dubrovniku gdje se i zaručio. Lucija i Danijel šetali su gradom te se cijelo vrijeme držali za ruke i ljubili, ne mareći za prolaznike.

POGLEDAJTE GALERIJU

Inače, Lugomer je Danijela upoznala preko interneta. Javila mu se kada je vidjela da je američku sushi franšizu donio u Hrvatsku. On ju je počastio ručkom i, kaže, to je bilo to. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • CelaviOsvetnik 24.08.2017.

    Trebaju izlit krevet od armiranog betona.

  • believe000 24.08.2017.

    Javila mu se čim je čula da je u Hrvatsku donio fransizu za sushi? I onda netko kaže da nije debela od hrane.

  • Mthesecond 23.08.2017.

    Čini se naručene,namještene fotke (sve u režiji 24 sata :)) al dobro,bitno da ljubav nije lažna,bitno da se mladi vole,bitno da je Lucija pronašla svoju lošiju polovicu,da je sretna i sad ćemo valjda manje čitati o njoj,sad bi se trebala posvetiti njemu :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare