To je to što me zanima!

Lucija pokazala prsten: 'Rekla sam 'da' nasred Dubrovnika...'

Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa samnom, napisala je naša najpoznatija plus size manekenka koja je ostala bez majke prije 13 godina
Vidi originalni članak

Lucija Lugomer (24) zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Danijela Grlića koji ju je zaprosio u Dubrovniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi/nam se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije - rekla je plus size manekenka koja je objavila fotografiju na kojoj pozira sa zaručničkim prstenom. 

Presretna Lugomer zahvalila se roditeljima te je napisala i kratku poruku svojoj  majci koja je preminula prije 13 godine od opake bolesti. 

- Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom - piše Lucija. 

Plus size manekenka upoznala je Danijela prije dvije godine preko interneta. Javila mu se kada je vidjela da je američku sushi franšizu donio u Hrvatsku. On ju je počastio ručkom, ispričala je, i to je bilo to. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • madmix 21.08.2017.

    Po čemu je ta ženska poznata?

  • šćuka 20.08.2017.

    Daj e, baš me zanima kako izgledate vi tu koji pišete zlobne komentare. Ako nemate kaj pametnog reći, zaobiđite članak. Za dobrim konjem, prašina se diže-to jedino mogu reći za Luciju. Ona je osoba, puna pozitive, draga je i simpatična i to što je ona takva kakva je, to je njezina stvar. Vi tu koji širite toliko zlobne komentare niste joj ni do koljena, ne izgledom, nego pameću i razmišljanjem. Btw, znate kako se veli: Tijelo možeš popravit, ali glavu, ak nemaš para, možeš ju jedino odsjeći.

  • 20.08.2017.

    Kud već, a taman je postala popularna, sigurno je puno muškaraca želi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare