To je to što me zanima!

Lucija Šerbedžija otkrila da je imala nezgodu tijekom 'Zvijezde pjevaju': 'Moj pad se nije vidio'

Lucija u novoj sezoni pjeva uz Ivanku Mazurkijević, a u službenom podcastu emisije priznala je da njezin pad nije bio prikazan na televiziji
Vidi originalni članak

Glumica Lucija Šerbedžija (49), kći glazbenika Rade Šerbedžije (76) jedna je od natjecateljica showa 'Zvijezde pjevaju'. Natječe se u paru s Ivankom Mazurkijević.

nada hrvatske glume Glumac Lovro Juraga, koji je osvojio žiri u 'Zvijezde pjevaju', sin je poznatog glumca Slavka

Lucija je gostovala u službenom podcastu emisije, koji vodi Uršula Tolj (50) gdje je otkrila kako joj se dogodila nezgoda prije nego što su izašle na pozornicu.

- Vidjet ćete puno dobre zabave, puno dobrih pjesama, fenomenalnu atmosferu, a moj pad se, hvala Bogu, nije vidio na televiziji - rekla je Lucija, na što ju je Uršula upitala: 'Pala si?'. Dizajner Boris Banović tada je dodao kako se Lucijina cipela 'razvalila', a ona se na sve nasmijala.

- Sandala mi se otkačila i ispala - pojasnila je Lucija.

- Tražila me da remenčić stavim na 3, ne na 1, a ja to radim, ja sam taj mentor - sandale vežem, za pjevanje sam manje tu. I onda je naravno sandalica odletjela pa su reagirale i njezine kolegice u prvom redu - zaključila je njezina mentorica Ivanka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 2024 28.03.2023.

    Divan show ! Ali ! Sprdanje sa amaterima ne opraštam. Mogli su ih poštedjeti bar u prvoj epizodi. Btw.Danijela je procvala kao najljepši cvijet ovog proljeća 🪷

  • Miške 28.03.2023.

    Ugrožena

  • Čeljo Brtika 27.03.2023.

    Zašto se drže za ruke? Pa nisu u vezi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare