To je to što me zanima!

Lucija Šerbedžija: Ponovno sam slobodna. Bivši dečko: Istina je, već neko vrijeme nismo zajedno

Iako je priznala da je sada sama, fotografije sa trenerom Tomislavom se i dalje mogu pronaći na njezinom Instagram profilu.
Vidi originalni članak

Kada emocionalno odrastete, stvari postanu pristojne i zrele pa i prekidi, tako da ništa nije teško, rekla je glumica Lucija Šerbedžija (49) za Gloriju pa otkrila da je prekinula s trenerom Tomislavom Dolušićem.

Prekid veze nam je potvrdio Tomislav.

- Istina je. Prekinuli smo prije nekog vremena, no i dalje smo prijatelji - rekao je kratko.

Gledatelji ispred malih ekrana ovu glumicu imaju prilike pratiti u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrila je i što je naučila iz zadnjeg prekida ljubavnog odnosa.

PROBLEMI S OBUĆOM Lucija Šerbedžija otkrila da je imala nezgodu tijekom 'Zvijezde pjevaju': 'Moj pad se nije vidio'

- Iz prekida svakog odnosa se da naučiti puno, bio on ljubavan, prijateljski ili poslovan. Moj djed Dane mi je svojevremeno dao važan savjet, a on je, usput rečeno, doživio 104 godine. Naime, kad sam se rastajala, rekao je: 'Sine, glupo je da se ljudi svađaju, treba samo pružiti ruku, reći hvala i otići dalje.' Jednostavno, točno i predivno, zar ne? - rekla je Lucija.

Planinarenje je  glumici postalo strast 2021. godine, kada je sa sada već bivšim dečkom, Tomislavom Dolušićem, uživala u mnogim hrvatskim vrhovima. 

Uz pomoć Tomislava, koji je bio i njezin trener, tada je liniju dovela u top formu. Lucija je često sa Tomislavom objavljivala i fotografije iz njihovih pustolovina. Iako je priznala da je sada slobodna i sretna, fotografije se i dalje mogu pronaći na njezinom Instagram profilu.

U glazbenom showu mentorica joj je Ivanka Mazurkijević (51), a Lucija i ona dugogodišnje su prijateljice i suradnice.

- Ivanka i ja se sjajno provodimo i super mi je što mi je partnerica. Sretna sam da sam u tom showu i nadam se da ću ostati još malo. Puno se smijemo i zabavljamo i pjevamo. Savršen smo spoj  - zaključila je ova glumica. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • goazd 12.04.2023.

    Odlična glumica

  • MODRA GALICA 12.04.2023.

    kako glupo,kontradiktorno i nelogično razmišljanje.....ona misli da je postala emocionalno zrela i kao takvoj je prekid normalan a onda se poziva na djeda koji joj je reka da se nema smisla svađati već treba otići....znači svađala se a kao emocionalno zrela,baš interesantna pojava....ja mislim da je njoj ipak razum reka kako ima još puno novih pimpeka,sveže krvi i dubljih novčanika

  • kaznionica 5+ 12.04.2023.

    Kakva je ovo zvijezda. Marisol iz meksičke sapunice je bila zvijezda, a što je ova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare