To je to što me zanima!

Ludi ritam i apokaliptični spot za novu hit pjesmu Tihe Orlića

Tiho Orlić predstavlja novi spot i pjesmu ‘Uspomene’, za koju potpisuje glazbu, tekst i aranžman. Pjesma je žestokog i progresivnog ritma, ali kao i u svakoj pjesmi, emocije su snažno izražene
Vidi originalni članak

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na 55. Splitskom festivalu s pjesmom ‘Blagoslovljena’,  Tiho Orlić predstavlja novi spot i pjesmu ‘Uspomene’, za koju potpisuje glazbu, tekst i aranžman. Pjesma je žestokog i progresivnog ritma, ali kao i u svakoj pjesmi, emocije su snažno izražene. Spot je režirao Sina Jakelić, a kako bi se pokazala sama dramaturgija teksta, napravljen je u vrlo apokaliptičnoj atmosferi.


 
-Meni je svaka pjesma posebna na svoj način, svaka ima svoju boju, svoj izričaj. Nikad ne kalkuliram s takvim stvarima. Pjesma je zanimljiva kako svirački i vokalno, tako i tekstualno. Bitna je energija koja se daje u pjesmi. Po meni je ovo psihološka pjesma, dosta je mračna u nekim situacijama, a opet ima i svjetla u nekim aranžerskim dijelovima. Pjesma traje pet minuta jer smatram da se ne može sve izreći u tri. Uvijek treba malo više vremena da se razvije neki uvod’, kaže Tiho, koji priprema novi album i promotivnu turneju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare