To je to što me zanima!

Ludi tulum: Jay-Z podivljao na čovjeka koji je snimao Beyonce

Reper se zabavljao, plesao sa šampanjcem u ruci te je animirao prijatelje oko sebe no u jednom trenutku izgubio ravnotežu i završio na podu. Strpljene je izgubio kad je vidio da muškarac snima njega i Beyonce
Vidi originalni članak

Kada je Beyonce (38) ovoga vikenda ušetala u pratnji supruga Jay Z-ja (50) na raskošnu proslavu 50. rođendana repera Puff Diddyja u Los Angelesu privukla je svu pažnju izazovnom haljinom. 

Haljina od baršuna s detaljima od stiliziranog cvijeća djelo je modne kuće Kujta & Meri. Ono čime je pjevačica nadmašila outfite ostalih gošći je visok prorez do bokova. Haljina je u prvi plan stavila njezine raskošne obline, a pjevačica je u njoj morala paziti na svaki korak kako ne bi otkrila više nego što je planirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Elegantni stajling je upotpunila blještavim nakitom, dugačkim baršunastim rukavicama, srebrnom torbicom i jednostavnim crnim sandalama.

Osim njezina izgleda sad je u prvi plan istaknula činjenica kako je Diddyjev party bio pun kamera i mobitela pa su neke fotografije i snimke procurile u javnost.

ŠOKIRAO IZJAVOM Beyoncein otac: 'Moju kćer su zlostavljali kao tinejdžericu...'

Jedan niz slika pokazuje kako se reper dobro zabavlja, pleše sa šampanjcem u ruci, animira prijatelje oko sebe no u jednom trenutku izgubio je ravnotežu i završio na podu.

Za to je vrijeme Beyoncé plesala s prijateljicama Saweetie (26) i Kelly Rowland (38), a njezin suprug je u sekundi izgubio živce i ugrabio mobitel iz ruku muškarcu koji je kraj njih snimao atmosferu, misleći da snima Beyonce. Nakon verbalnog upozorenja, reper mu je vratio mobitel.

Poglede na tulumu privlačile su i 'šljokičaste' bogatašice Kylie Jenner  i Khloe Kardashian s dubokim dekolteima. Osim njih na zabavi su se pojavile i Kim Kardashian i Kanye WestKris Jenner, Leonardo DiCaprio, Post Malone, Offset, Ellen Pompeo, Usher, Big Sean, The Weeknd, Mary J. Blige i drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.12.2019.

    Nemojte lagati čovjek je zgrabio mobitel jer je bio live na Instagram a nije smio jer je tulum bio privatna. Sve te slike su izašle nakon tuluma,prvo se raspitajte nego pišete gluposti

  • 17.12.2019.

    kao da je prvu put snimaju ,,mozda mu je krivo,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare