Show

Komentari 6

Beyoncein otac: 'Moju kćer su zlostavljali kao tinejdžericu...'

Beyoncein otac: 'Moju kćer su zlostavljali kao tinejdžericu...'

Knowles je pomogao svojoj kćeri da, nakon što je napustila ženski bend 'Destiny's Child', uspije u samostalnoj karijeri, a nedavno je izjavio kako su je na samim počecima maltretirali članovi benda Jagged Edge

Poduzetnik Mathew Knowles (67), otac pjevačice Beyonce (38) šokirao je svijet ispričavši svoju borbu s rakom dojke, a nedavno je iznio priču o svojoj slavnoj kćeri. Estradni menadžer i biznismen izjavio je kako su članovi benda Jagged Edge seksualno maltretirali Beyonce i Kelly Rowland (38) na početku djelovanja grupe Destiny's Child. 

POGLEDAJTE VIDEO:

To je bilo početkom 2000.-te godine na njihovoj zajedničkoj turneji, Beyonce i Kelly bile su tinejdžerice, a Mathew nije htio navoditi imena mladića. 

- Djevojke su imale 16 godina, a oni 20 i 21 godinu. One su bile maloljetne. Morao sam to nekako riješiti. Nije bilo drugog načina, nego da dečke izbacim s turneje. Tada je počela drama. Beyonce i Kelly su mi rekle da ih dvojica članova benda neprestano maltretiraju - izjavio je Knowles, nakon čega se oglasio i bend Jagged Edge koji tvrde da je priča Beyonceina oca izmišljena. 

Knowles je pomogao svojoj kćeri da, nakon što je napustila ženski bend 'Destiny's Child', uspije u samostalnoj karijeri, a od 2011. joj je prestao biti menadžer. Producirao je i njezin prvi solo album 'Dangerously In Love'. Nakon prekida njihove suradnje, počeo je predavati na fakultetu te trenutno promovira novu knjigu o rasnim odnosima 'Rasizam: Kroz oči djeteta'.

- Mislim da je ljepota njene kreativnosti i ono što je čini posebnom, a to je da se svi mogu poistovjetiti s njom. Svi smo mi nekada bili razočarani i prošli smo kroz proces žalovanja, ljutnje i razočaranja, a nakon toga i prihvaćanja oprosta - ispričao je Mathew o svojoj kćeri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci