To je to što me zanima!

Ludi tulum: Sofia za rođendan dobila dva automobila od dečka

Nakon što je pratiteljima pokazala čime raspolaže, kći slavnog pjevača ukrcala se na privatni avion i započela rođendansko slavlje. U Las Vegasu je s prijateljicama nastavila ludi tulum
Vidi originalni članak

Kći slavnog pjevača Lionela Richieja (70), manekenka Sofia Richie u subotu je proslavila 21. rođendan, a poput svojih slavnih prijateljica dobila je luksuzne poklone. Njezin dečko Scott Disick (36) pobrinuo se da se Sofia ima čime pohvaliti na društvenim mrežama. 

Ispred kuće joj je parkirao dva automobila, Astona Martina i Rangea Rovera. 

- Najbolji poklon od dečka - napisala je Sofia dok je snimala nove automobile.

Nakon što je pratiteljima pokazala čime raspolaže, kći slavnog pjevača ukrcala se na privatni avion i započela rođendansko slavlje. U Las Vegasu je s prijateljicama nastavila ludi tulum. 

Nedavno je Sofijina prijateljica Kylie Jenner (22) proslavila rođendan. Među brojnim članovima obitelji Kardashian te njihovim prijateljima našla se i Lionelova kći. Kylie je rođendan slavila na megajahti, a party je trajao nekoliko dana. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MINI-sun 26.08.2019.

    Inace doticni posjeduje autosalone...neznam tocno koliko ali znam da da,pa mu mislim nije ni bio problem uruciti takav poklon...bilo bi iznenadujuce da je dobila npr pidzamu iz kika...

  • 26.08.2019.

    A vozit će oba u isto vrime ?

  • 25.08.2019.

    luksuz

Komentiraj...
Vidi sve komentare