To je to što me zanima!

Ludi vikend uz Crvenu jabuku, tamburaše i Balkanika party

Tamburaša fešta četvrtkom u Green Goldu, u petak dođite u Creen Gold Club, pjevati uz Žeru do duboko u noć, a subotom uz sad već tradicionalni ‘Bakanika party’,
Vidi originalni članak

Ako ste i samo jedanput posjetili tamburašku feštu četvrtkom u Green Goldu, onda znate kakvu atmosferu napravi tamburaški sastav Dyaco. Tako će, dakle ludo i raspjevano, biti i ovog četvrtka, 21. travnja.

U petak navečer klub će vrlo vjerojatno biti premali da primi sve koji bi htjeli vidjeti i čuti legendarnu Crvenu jabuku. Prošle su godine proslavili čak tri desetljeća rada, a hitove koje svi prepoznaju teško je i nabrojati. ‘Dirlija’, ‘To mi radi’, ‘Imam neke fore’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Volio bih da si tu’, ‘Ima nešto od srca do srca’, samo su neki od hitova uz koje su mnogi odrastali i zaljubljivali se.

Zato je sigurno da će svi koji u petak dođu u Creen Gold Club, pjevati uz Žeru do duboko u noć.

Subotom, sad već tradicionalni ‘Bakanika party’ s najvećim hitovima Bugarske, Grčke, Turske, Makedonije, BiH i drugih zemalja smještenih na tih petstotinjak tisuća kvadratnih kilometara. Posebne gošće večeri bit će Girl Panic, pet DJ-ica iz Beograda koje će program Balkanika, podići na novu razinu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škver 19.04.2016.

    tooooooooooo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare