To je to što me zanima!

Prva večer festivala Ringišpil: Turbo folk spektakl u Splitu

TULUM DO JUTRA Ljubitelji lakih nota sinoć su u Spaladium Areni uživali u hitovima izvođača kao što su Indira Radić, Aca Lukas, Petra Kovačević i Milica Todorović
Vidi originalni članak

U Splitu je sinoć počeo regionalni glazbeni festival naziva 'Ringišpil' u sklopu kojeg su brojne štovatelje folk glazbe do ekstaze doveli izvođači kao što su Indira Radić, Aca Lukas, Petra Kovačević i Elitni odredi.

Ovaj spektakl nisu propustile ni poznate 'face' kao što su Snježana Mehun, Hana Hadžiavdagić- Tabaković i Ecija Ivušić, a na tulum je došla i srpska starleta Soraja Vučelić. Neymar se nije pojavio.

Inače, festival će u dvije večeri okupiti najveće zvijezde folk glazbe iz cijele regije. Osim atraktivnih izvođača organizator se pobrinuo za vrhunski razglas, rasvjetu i scenografiju. Spektakl će dodatno začiniti performeri koji dolaze izravno sa najpoznatijeg svjetskog party odredišta Ibize.

 

Idi na 24sata

Komentari 202

  • DavidKemec 31.07.2016.

    Baš čudno u Splitu se ovaj četnički dernek ne može zabraniti, a Markov koncert se zabrani ko iz šale jer pazi pjeva o DOMOLJUBLJU! 😠

  • 31.07.2016.

    Koliko flundra i štraca na jednom mistu - sramota a ova Mehunka ima bit ce 60 godina vec tulumari

  • Mél.C.B.🌼 30.07.2016.

    tamo sami domoljubi i velike Rvatine, posebno oni Rvati veci od nas samih Hrvata pristigli iz svojih zabit s one strane granice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare