To je to što me zanima!

Lugomer nakon probe 'Plesa sa zvijezdama' pokazala bolna stopala: 'Divim se plesačima'

Plus size manekenka je na društvenim mrežama otkrila da vrijedno trenira za plesački show, a pratitelji su joj izrazili podršku u komentarima
Vidi originalni članak

Plus size model Lucija Lugomer (28) nedavno je obavijestila pratitelje na društvenim mrežama da će sudjelovati u novoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. Čini se da su probe u punom jeku, jer je Lucija podijelila fotku svojih bolnih stopala i izrazila svoje poštovanje prema plesačima.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponekad u životu trebaš izdržati! Sada se još vise divim plesačima i svim plesnim koracima... a do tad, volim se gibat gibat - napisala je Lugomer.

Ispod fotke njeni pratitelji su joj pružili riječi podrške i poručili da vjeruju u njen rad i trud.

'Već znam da ćeš rasturiti', 'Da, to je posebna vrsta discipline. Najbitnije je da uživaš', 'Jedva čekam da krene', ' Da, to definitivno boli', neki su od komentara ispod objave.

Osim Lugomer objavljena su još neka od poznatih imena koje ćemo pratiti ispred malih ekrana, a to su splitska pjevačica i pobjednica 'Dore', Albina Grčić (23), Domenica Žuvela (29) te zgodni Brazilac Pedro Soltz (36).

PEDRO LJUBI HRVATICU S Lucijom Lugomer će u showu plesati jedan od najseksepilnijih muškaraca svijeta, upoznajte ga

Podsjetimo, nakon tri godine pauze 'Ples sa zvijezdama' se vraća na male ekrane. Javnost su već obavijestili da je pretprodukcija showa u punom jeku i da intenzivno traže nove kandidate.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 11.02.2022.

    Sumo borbe su nešto gdje bi imala šanse

  • PraznaSlama_1 10.02.2022.

    Pazi da ne skines koju kilu, ipak je vjezba sok za tvoj organizam.

  • 08.02.2022.

    Aj da se prijavila na natjecanje neko i maznula 3 hamburgera u 3 min . Kakav ples ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare