Show

Komentari 31

Lugomer nakon probe 'Plesa sa zvijezdama' pokazala bolna stopala: 'Divim se plesačima'

Lugomer nakon probe 'Plesa sa zvijezdama' pokazala bolna stopala: 'Divim se plesačima'

Plus size manekenka je na društvenim mrežama otkrila da vrijedno trenira za plesački show, a pratitelji su joj izrazili podršku u komentarima

Plus size model Lucija Lugomer (28) nedavno je obavijestila pratitelje na društvenim mrežama da će sudjelovati u novoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. Čini se da su probe u punom jeku, jer je Lucija podijelila fotku svojih bolnih stopala i izrazila svoje poštovanje prema plesačima.

POGLEDAJTE VIDEO

- Ponekad u životu trebaš izdržati! Sada se još vise divim plesačima i svim plesnim koracima... a do tad, volim se gibat gibat - napisala je Lugomer.

Ispod fotke njeni pratitelji su joj pružili riječi podrške i poručili da vjeruju u njen rad i trud.

'Već znam da ćeš rasturiti', 'Da, to je posebna vrsta discipline. Najbitnije je da uživaš', 'Jedva čekam da krene', ' Da, to definitivno boli', neki su od komentara ispod objave.

Osim Lugomer objavljena su još neka od poznatih imena koje ćemo pratiti ispred malih ekrana, a to su splitska pjevačica i pobjednica 'Dore', Albina Grčić (23), Domenica Žuvela (29) te zgodni Brazilac Pedro Soltz (36).

Podsjetimo, nakon tri godine pauze 'Ples sa zvijezdama' se vraća na male ekrane. Javnost su već obavijestili da je pretprodukcija showa u punom jeku i da intenzivno traže nove kandidate.

Najčitaniji članci