To je to što me zanima!

Lugomer otkrila spol djeteta: 'Naš Leon će biti pravi plesač'

Rastemo i gradimo neke nove uspomene, naravno, sada ipak drugačijim tempom, rekla je Lucija koja je s pratiteljima obećala dijeliti gotovo svaki trenutak trudnoće - od spola i imena djeteta, prehrane, mučnina...
Vidi originalni članak

Da, dečko je, otkrila je plus size manekenka Lucija Lugomer (26) na društvenim mrežama kojeg je spola prinova koju očekuju ona i suprug Danijel Grlić. 

- Sreća naša kada samo idemo po svadbama! Sreća naša pa će Leon jednoga dana biti pravi mali plesač - napisala je Lucija, a brojni pratitelji u komentarima ispod fotografije su joj čestitali.

Lucija i Danijel znali su za trudnoću neko vrijeme, ali su ju držali za sebe i uživali u intimi. Potom su s bližnjima plakali, a s prijateljima proslavili.

- Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život nam se promijenio zauvijek - rekla je Lucija.

S pratiteljima je plus size manekenka obećala dijeliti gotovo svaki trenutak trudnoće - od spola i imena djeteta, prehrane, mučnina...

- Pusa od bebe i mene. Rastemo i gradimo neke nove uspomene, naravno, sada ipak drugačijim tempom - poručila je Lucija obožavateljima. 

Danijel i Lucija vjenčali su se prije nešto više od godinu dana, a za prvu godišnjicu manekenka je supruga 'počastila' emotivnom objavom na društvenim mrežama. 

-  Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi. Neka nam ova, toliko posebna, prva godišnjica braka bude ulazak u nove početke. I kad ne uskladimo outfite, znamo koliko smo usklađeni u životu - poručila je svojem suprugu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 46

  • BabaYaga 24.08.2019.

    Dijelit će s obožavateljima "gotovo svaki trenutak trudnoće - od spola i imena djeteta, prehrane, mučnina"... valjda ćemo izdržati 😕

  • dvadesetčetverosatnivirusić 24.08.2019.

    ak bu žuti ko tata, bil bu prekrasan

  • 24.08.2019.

    Od tenka do kanadera

Komentiraj...
Vidi sve komentare