To je to što me zanima!

Lugomer slavi 29. rođendan: 'Ovo je za mene velika godina'

Želim se svima vama zahvaliti što ste uz mene i u ovoj 7. godini našeg druženja i prijateljstva! Uistinu sam svjesna koliko sam 'bogata' ljudima i prilikama oko sebe, napisala je Lucija uz fotografiju na Facebooku
Vidi originalni članak

Došao je i taj dan, Lucija slavi 29. rođendan. Ljudi, LETIM u zahvali s činjenicom da sam ovako mlada i da sve svoje greške stignem ispraviti te sve svoje snove ostvariti! Započela je objavu plus size manekenka Lucija Lugomer na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lucija se povodom svog rođendana kratko osvrnula na sve što je dosada proživjela.

- Ova 2022. za mene je velika godina koja mi je pružila mnoge prilike i nekako sve ide na moj 'mlin'. Želim se svima vama zahvaliti što ste uz mene i u ovoj 7. godini našeg druženja i prijateljstva! Uistinu sam svjesna koliko sam 'bogata' ljudima i prilikama oko sebe. CHEERS za još jednu godinu u kojoj ne bi ništa mijenjala - napisala je Lugomer uz fotografiju na Facebooku.

Pozirala je odvažno u žutoj haljini te zlatnim štiklama, a cijelu ovu elegantnu kombinaciju upotpunila je šarenom maramom te zlatnom torbicom. Sakupila je mnoštvo čestitka, ali i komplimenata.

'Sretan rođendan lijepa Lucija', 'Nek ti se sve želje ostvare', 'Prekrasna si žena', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Lucija se nedavno natjecala s mentorom Markom Šapinom u showu 'Ples sa zvijezdama', a uoči ispadanja mnoge je rastužila svojom emotivnom izvedbom bečkog valcera. Posvetila ga je majci koja je preminula nakon borbe s karcinomom.

MILJENIK ŽENA U 'PLESU' Plesač Marko za 24sata o Luciji Lugomer i njihovom odnosu: 'Muž joj nije bio ljubomoran...'

- Izgubila sam majku kad sam imala 11 godina. Tu traumu osjećam i danas, a osjećat ću ju sigurno do kraja života - izjavila je Lugomer u showu.

POGLEDAJTE VIDEO: ANDRIJA JO DRIFTAO SA ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ifana 05.05.2022.

    Kad krecemo s vicevima o Luciji Malo zaka pustit na miru 😊

  • Ive mala 05.05.2022.

    Da bar ja imam njeno samopouzdanje

  • Hellraiser 05.05.2022.

    Slažem se da sve ide u njen "mlin" 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare