To je to što me zanima!

Luka i Mirjana u finalu bolji od Lane Jurčević i Hrvoja

U drugoj sezoni HTV-ova zabavnog showa 'Ples sa zvijezdama' pobjedili su Luka Nižetić i njegova partnerica Mirjana Žutić ispred Lane i Hrvoja
Vidi originalni članak

Čim su proglasili pobjednike, na pozornici HTV-ova studija nastao je kaos. Svi su željeli čestitati najboljima u showu “Ples sa zvijezdama”. Luka Nižetić i njegova plesna partnerica Mirjana Žutić osvojili su ne samo naklonost žirija, koji im je u finalnoj emisiji udjelio 116 bodova, nego i simpatije publike.
- Hvala mami što je kuhala ćušpajze da izdržim sve ovo, hvala tati i najboljem šefu na svijetu - uzbuđena je bila pravnica Mirjana. Luki je u zagrljaj poletjela sestra Petra, koja je s obitelji bila u publici i tijekom cijelog showa bodrila svog brata.
- Hvala babama, koje su potrošile para i para na nas - našalio se Luka nakon prvog plesa. Sada će se kaže, malo odmoriti, a onda će ponovno posvetiti pjevanju.
Lana Jurčević, koja je plešući paso doble zapinjala o plašt, i njezin partner Hrvoje Kraševac od žirija su osvojili 112 bodova. Kroz emisiju su proplesali svi natjecatelji, uključujući i Mirka Fodora, koji se snalazio služivši se jednom rukom jer mu je lijeva šaka u zavoju. Gostovala je i lanjska pobjednica Zrinka Cvitešić, koja gledatelje nije “počastila” plesom, nego je - zapjevala.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • maja74 23.12.2007.

    Lana i Hrvoje su u kontinuitetu bili bolji ali sto je bilo bilo je! Bitno je da je show bio zabavan i plijenio paznju. Ipak ne mogu a da ne zapazim da je prva sezona bila bolja, valjda zato sto je PRVA!!!

  • bronx77 23.12.2007.

    gnjuss ja nisam pratila bas pa ne znam jesu li lana i hrvoje bili bolji, valjda ti bolje znas...a u koju ti skupinu pripadas? bubuljicavi tinejđer ili djedica?

  • gnjuss 23.12.2007.

    činjenica je da su ovaj show gledali slijedeći ljudi:bakice i djedice da lakše zaspu,BUBULJIČAVE tinejdžerice kojima je Luka \"Super i cool i mrak\" i koje ne smiju još subotom izlaziti.Ako prihvatimo tu činjenicu,onda nije ni čudo za ovakav ishod stvari.A Lana i Hrvoje ne da su bili bolji,nego su rasturili.Ali šta ćeš,kao i u Big Brotheru,glasačko tijelo joiš nema ni mengu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare