To je to što me zanima!

Luka i Vanja Modrić svog prvog sina nazvali su Ivano

Nogometaš engleskog prvoligaša Tottenhama popodne je proveo sa suprugom Vanjom koja je prije 20 dana rodila sina, kojeg su nazvali Ivano
Vidi originalni članak

Novopečeni tata Luka Modrić (24) ovih se dana odmara s obitelji u Zadru. Nogometaš engleskog prvoligaša Tottenhama popodne je proveo sa suprugom Vanjom (29), koja je prije 20 dana rodila prvoga sina. Nazvali su ga Ivano. O tome kako se snašao u ulozi tate nije želio govoriti.
- Ajme, nemojte me o tome pitati. Ne volim govoriti o tome – sramežljivo je uz dječački smiješak rekao Luka koji je u braku tek nešto više od mjesec dana. Otkrio je da na Svjetskom nogometnom prvenstvu navija za Argentinu. S prijateljima je Modrić potom otišao na predstavljanje vode Santa, koja se crpi na obrovačkom području, odakle je Luka rodom. Iako su njegovi prijatelji nastavili tulumariti u zadarskom noćnom klubu na koncertu Danijele Martinović, Luka se oko 22 sata vratio supruzi i novorođenom Ivanu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zg_t 01.07.2010.

    Više mi izgledaju kao majka i sin nego kao muž i žena.hi hi !

  • cinderella 01.07.2010.

    meni on tako drag u toj svojoj skromnosti..želim ti sve najljepše u životu!i da se nikada ne povedeš za novcem,slavom i ostalim sra*ima kojima su ostali odavno podlegli..

  • tajnamoja 01.07.2010.

    Dobro, red je da Ivano uzvrati čast kod slijedećeg djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare