To je to što me zanima!

Luka ima hit s predsjedničkim kandidatom: Stavi ritma, lega!

Spot je sniman u Zagrebu te na nekoliko prepoznatljivih splitskih lokacija od Geta, Rive, Placa i krova nebodera na Mertojaku, kvarta u kojem je Luka odrastao, dok se u zadnjim kadrovima pojavljuje jahta Lotus
Vidi originalni članak

Splitski pjevač Luka Nižetić (35) u pjesmi 'Ludilo brale' uspio je, kako kaže, spojiti naizgled nespojivo. Novom ljetnom pjesmom zove na ples i razveseljava. 

- Ideja je bila da se napiše ljetna himna koja će se pjevati od Dalmacije preko Zagreba do Slavonije, zapravo u cijeloj Hrvatskoj, a i šire - ističe Luka, nakon što je ponovno, nakon pjesama 'Radim što želim' i 'Brutalero', udružio snage s Branimirom Mihaljevićem i Marijem Mihaljevićem koji je, kako i sam priznaje, tekstualno želio napisati 'Imagine' na hrvatski način.

POGLEDAJTE VIDEO:

U aktualnom tekstu pronašli su se i gosti 'lega', pjevač i predsjednički kandidat Miroslav Škoro (56) i 'buraz' i glumac Rene Bitorajac (47) te svojim prepoznatljivim izričajem i dozom humora upotpunili, dodatno osvježili, razvedrili i pojačali cjelokupni dojam pjesme. Škoro, između ostalog, u pjesmi kaže 'Stavi ritma, lega'. 

Spot su snimali u Zagrebu te na nekoliko prepoznatljivih splitskih lokacija od Geta, Rive, Placa i krova nebodera na Mertojaku, kvarta u kojem je Luka odrastao, dok se u zadnjim kadrovima pojavljuje jahta Lotus.

- Volim brodove, volim ploviti i želja mi je bila da u spotu imamo neko morsko plovilo. Zahvaljujući agenciji 'Summerbreeeze' na jedan dan mi se ispunila ta želja gdje je cijela snimateljska ekipa imala zadovoljstvo uživati u prekrasnoj jahti na kojoj su nas kapetan Roko Lelas i njegova posada ugostili kao u hotelu s pet zvjezdica. Mislim da ću ovu avanturu s 'Lotusom' ponoviti ovog ljeta čim uhvatim malo vremena - izjavio je Luka.

Redateljica Sandra Mihaljević snimila je na kraju razglednicu Splita prepustivši Luki potpunu slobodu.

Pogledajte što nudi Miroslav Škoro kao predsjednički kandidat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • habat2 05.07.2019.

    Mozak mi krvari!!!

  • gvagec 05.07.2019.

    E drot kefa je za tebe moj stručnjak .........................

  • black_cat 05.07.2019.

    instant kakica

Komentiraj...
Vidi sve komentare