To je to što me zanima!

Luka je očajan kad shvati da bi Andrija zaista mogao umrijeti

Tamara se sažali nad Lukom i preuzima dio krivnje. Marija ide s Andrijom u bolnicu. Kad uđe u Magdaleninu sobu, zabrine se kad shvati da je nema
Vidi originalni članak

Klara mora otići s imanja. Bijesna Elena napada Božu, no bez uspjeha. Odlazi pomoći Klari da se spakira. Klara je u šoku i zaključa se u kupaonicu, a Elena se boji da si ne naudi. Zove Božu da razvali vrata. Pronalaze Klaru u stanju živčanog sloma, Elena je vodi u pansion, a tamo je dočeka neugodno iznenađenje - policajci su došli uhititi Luku.

Petar odlučuje ostati kod Dinke, a Tilda obeća Patriku pansion ako razdvoji Petra i Dinku.  Vera poludi na Tomu kad shvati da je romantičnu gestu za nju izveo Patrik a ne Tomo. Slomljeni Tomo vraća se s buketom cvijeća da se iskupi, baš u trenu kad u pansion ulazi Luka. Vera i Tomo šokirani su viješću o Andriji.

Luka je očajan kad shvati da bi Andrija mogao umrijeti, a Tamara se sažali nad njim i preuzima dio krivnje. Marija ide s Andrijom u bolnicu. Kad uđe u Magdaleninu sobu, zabrine se kad shvati da je nema. Magdalena je za to vrijeme kod Andrije u sobi. Što će učiniti? 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliana 08.12.2014.

    Koji su to glumci,gdje ih nađu samo.Kao amatersko kazalište.Fizički izgled glumaca muških nula bodova.Vratite nam Turke.Ovo nije za gledat.

  • hende007 07.12.2014.

    Luka je očajan? A ja? Suze lijem dok čitam ovaj divan i nadasve dirljiv članak :(

  • kamen1983 06.12.2014.

    jel ovo prva gey sapunjara

Komentiraj...
Vidi sve komentare