To je to što me zanima!

Luka Nižetić i Slavko Sobin Novu godinu dočekali skupa u pustinji

Avionom su najprije sletjeli u Kairo, odakle su se uputili prema Sahari. Luka je objavio fotografiju iz pustinje, a Slavko iz autobusa, a na svoj račun su se i otvoreno našalili
Vidi originalni članak

Pjevač Luka Nižetić (38) i glumac Slavko Sobin (37) zajedno su otputovali u Egipat i tamo dočekali Novu godinu, a sve su objavili na društvenim mrežama.

- Nakon sinoćnje eksplozije emocija i sreće, ne mogu vam opisati kako je to kad vas probudi tišina. Tišina pustinje i prve zrake sunca. Ispratio staru i dočekao Novu usrid Sahare! Ako sanjam pustite me da sanjam cijelu 2022. Sanjajte i vi i budite zahvalni. Na obitelji, prijateljima, zdravlju, muzici, ljubavi, plesu, životu,... na svemu - napisao je Luka u objavi.

Avionom su najprije sletjeli u Kairo, odakle su se uputili prema Sahari, Luka je objavio fotografiju iz pustinje, a Slavko iz autobusa.

- Egipat, dan prvi. Vožnja od Kaira do Western Desert gdje ćemo dočekati 2022. Ne može minibus biti toliko mali koliko ja mogu uć' u se - napisao je Slavko uz fotografiju iz busa.  Luka je kasnije objavio video na Instagramu i napisao da mu je ovo najbolji doček Nove godine u povijesti.

STYLING NIJE PROŠAO NEZAPAŽENO Severina čestitala Novu godinu, a haljina s dubokim dekolteom ukrala je svu pažnju fanova

- Ako budete birali najbolji novogodišnji stajling, imajte nas na umu - napisao je Luka uz fotografiju sa Sobinom koju je objavio na Instagram storyju.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • japanokinezjapano 05.02.2022.

    Barem da znano ko je davatelj, a ko primatelj preporučene pošiljke.

  • Bać Iva 03.02.2022.

    I tko kaže da smo mi Hrvati primitivni? Pa cijela nacija čeka objavu sretnog para, i to bez beda. Svaka čast braćo i sestre

  • 02.01.2022.

    Sretno momci. 🙂 Luka je preeelijep, lipe crte lica, prelipa boja glasa i nas naglasak uz to🥰, bas steta za cure..

Komentiraj...
Vidi sve komentare