Show

Komentari 61

Luka Nižetić i Slavko Sobin Novu godinu dočekali skupa u pustinji

Luka Nižetić i Slavko Sobin Novu godinu dočekali skupa u pustinji

Avionom su najprije sletjeli u Kairo, odakle su se uputili prema Sahari. Luka je objavio fotografiju iz pustinje, a Slavko iz autobusa, a na svoj račun su se i otvoreno našalili

Pjevač Luka Nižetić (38) i glumac Slavko Sobin (37) zajedno su otputovali u Egipat i tamo dočekali Novu godinu, a sve su objavili na društvenim mrežama.

- Nakon sinoćnje eksplozije emocija i sreće, ne mogu vam opisati kako je to kad vas probudi tišina. Tišina pustinje i prve zrake sunca. Ispratio staru i dočekao Novu usrid Sahare! Ako sanjam pustite me da sanjam cijelu 2022. Sanjajte i vi i budite zahvalni. Na obitelji, prijateljima, zdravlju, muzici, ljubavi, plesu, životu,... na svemu - napisao je Luka u objavi.

Avionom su najprije sletjeli u Kairo, odakle su se uputili prema Sahari, Luka je objavio fotografiju iz pustinje, a Slavko iz autobusa.

- Egipat, dan prvi. Vožnja od Kaira do Western Desert gdje ćemo dočekati 2022. Ne može minibus biti toliko mali koliko ja mogu uć' u se - napisao je Slavko uz fotografiju iz busa. 

Luka je kasnije objavio video na Instagramu i napisao da mu je ovo najbolji doček Nove godine u povijesti.

- Ako budete birali najbolji novogodišnji stajling, imajte nas na umu - napisao je Luka uz fotografiju sa Sobinom koju je objavio na Instagram storyju.