To je to što me zanima!

Luka Nižetić u spotu glumi muškarca koji je lud za ženom

Pjevač je snimio spot za pjesmu 'Kad zasvira orkestar' jer obožava romsku glazbu. Uz makedonske glazbenike, Kočani orkestar, u spotu glumi i Nataša Janjić
Vidi originalni članak

Obožavam romsku glazbu zato što je strastvena. Za mene predstavlja čisti seks i izuzetno mi je drago što su dečki iz Kočanog orkestra pristali snimiti pjesmu sa mnom, rekao je Luka Nižetić (27). Pjevač je snimio spot za pjesmu 'Kad zasvira orkestar' u zagrebačkom City Centru one. Rekao nam je kako je u spotu glumio muškarca koji je lud za ženom. Uz makedonske glazbenike, u spotu glumi i Nataša Janjić (29). Pjevač i glumica igraju par 'lud od ljubavi'. Ljubavnici se svađaju, ljube, grle, strastveno plešu, ali i tuku. Splićanin je za snimanje odjenuo bijeli sako i potkošulju, satenske plave hlače te špičaste svjetlucave cipele, a Nataša kratku haljinu bež boje koja joj je otkrivala noge.

- Redateljica spota Mare Milin nagovorila me da se tako odjenem. Nadam se da će se ljudima svidjeti kako izgledam - kaže Luka. Ponesen glazbom orkestra koji je svirao uživo, Luka je zavitlao sako s drugog kata na cestu. Ondje su se u čudu okupljali ljudi nenaviknuti na romsku glazbu koja 'trešti' u 8 sati. Nakon što su snimili scenu, crvenog lica Luka nam je rekao da je i privatno tako strastven.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.04.2011.

    Mogli su barem nju malo poslati u solarij prije snimanja. Izgleda k'o covjecja ribica

  • zezoran 22.04.2011.

    Auuu,jbm ti,a ja mislio da voli muškarce... ;-)

  • MAYA_9 22.04.2011.

    dobro ste to zakljucili... glumi.. daj vidi molim te styling...

Komentiraj...
Vidi sve komentare