To je to što me zanima!

Luka o prekidu s Ingrid: 'Zemlja ne staje. I dalje se okreće...'

Luka i Ingrid bili su u vezi godinu dana a Divković je u svojoj objavi na Facebooku danas da su njih dvoje bili 'različiti svjetovi'. Budak je na svom profilu objavio njihovu crno-bijelu zajedničku fotografiju i u emotivnom opisu potvrdio prekid
Vidi originalni članak

Nakon što je Ingrid Divković (36) na Facebooku objavila da su ona i Luka Budak (31) prekinuli, on je to potvrdio na svom Instagram profilu. Podsjećamo, par se upoznao u reality showu 'Brak na pravu' u kojem je Luka bio natjecatelj a Ingrid, po struci psihologinja, imala je zadatak pronaći mu pravu partnericu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka i Ingrid bili su u vezi godinu dana a Divković je u svojoj objavi na Facebooku danas da su njih dvoje bili 'različiti svjetovi'. Budak je na svom profilu objavio njihovu crno-bijelu zajedničku fotografiju.

- Službena potvrda o prekidu: Toliko toga bi s vama mogao podijeliti, riječima stvoriti emociju da barem na tren osjetite mir koji ja osjećam pišući ovo. U godinu dana zajedničkog života moju kuću je pretvorila u dom i razmazila već razmaženu mačku. - započeo je Luka emotivni opis fotke.

- Ispisali smo priče koje će jednoga dana samo buditi osmjeh na licu i toplinu oko srca. Kao i svaka priča u životu, pa tako i naša doživi kraj…tj. novi početak. A vjerujte mi radije bih ispisivao prave pogrešne priče pune emocija i života nego pričao jedno te istu priču na više različitih načina. - napisao je u nastavku.

KOD NJE SAMO POZITIVA Ingrid iz 'Braka na prvu' pozira u badiću i savjetuje pratitelje: 'Budite ocean u moru istih...'

- Zemlja ne staje, i dalje se okreće. Budite mi dobro, ja jesam - zaključio je Luka 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Sanja2803 17.08.2021.

    Koliko je to bilo patetike na početku. Savršenstvo. Kad ono totalni promašaj. Dva filozofa. Jedan s certifikatom

  • Clavdia 17.08.2021.

    Dakle dokazala se kao nikakav psiholog

  • Predator-A51 17.08.2021.

    tkp su ovi nebitnjaci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare