To je to što me zanima!

Luka 'okinuo' fotku s Marinkom pa se javila Valentina: Falite mi

Nakon showa 'Brak na prvu' neki su od kandidata ostali u prijateljskim odnosima. Osim Nadije i Lidije te Valentine i Nikoline, prijateljstvo nakon showa njeguju Marinko i Luka
Vidi originalni članak

Show 'Brak na prvu' zaslužan je za ljubavne veze, a isto tako i za mnoga prijateljstva koja su se tijekom snimanja razvila. Neki od kandidata druže se i po završetku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Budak i Ingrid Divković na izletu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčanin Luka Budak (29) na Instagramu je nekoliko puta objavio fotografiju s Adamom Kromerom (33). Nerijetko uživaju u prirodi i čašici vina. A posljednjom objavom Luka je otkrio kako je prijateljstvo održao i s Marinkom Matejakom (47) iz Sesveta. Pozirali su sjedeći na haubi od auta.

- Sjećate li se ove legende? - pitao je Luka svoje pratitelje.

Mnogi su komentirali kako im je ostao u dobrom sjećanju, a mnoge je razveselilo što ponovno ima 'staru' frizuru. Naime, tijekom showa je ošišao irokezu koja je godinama bila njegov zaštitni znak.

IZ 'BRAKA NA PRVU' Valentina (45) mami uzdahe na društvenim mrežama: 'Divna si'

A komentarima se pridružila i Valentina Hržić (45), s kojom je Marinko bio u braku tijekom showa.

- Jedini i neponovljivi. Nedostajete mi - napisala je i dodala emotikone srca i pusa.

Marinko i Valentina su u showu izgradili prijateljski odnos i ljubavnih iskrica među njima nije bilo, ali ona eksperiment pamti kao predivno iskustvo. 

- Marinku i meni je nedostajalo fizičke privlačnosti - objasnila je Valentina za RTL. I dalje bi, tvrdi, postupila isto u svim situacijama u showu. Za Marinka kaže da je dobar čovjek, pun razumijevanja i topline, ali da mu u trenutku finalne odluke nije mogla ponuditi više od prijateljstva.

Luka je pak pronašao ljubav u showu i to s eksperticom Ingrid Divković (35).

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mthesecond 22.07.2020.

    Fatalni Luka i fatalni Marinko..Nesto za zenske oci :)) Jedan zauzet a drugi na trzistu..Dame reagirajte dok je na vrijeme 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare