To je to što me zanima!

Luka: Ovo nije film. Kad budem glumac, onda ću i salutirati...

U sklopu zadatka svi stanari moraju se ponašati u skladu sa strogim pravilima generala Big Brothera te zapovjednika Orkyja i njegove zamjenice Dude
Vidi originalni članak

iako je cilj tjednog zadatka 'Vojni rok' uvođenje reda, rada i discipline, ali i ono najvažnije, zajedništvo i timski rad, neki stanari očito su pravi buntovnici.

NOVI ZADATAK Stanari postali vojnici: Hoće li zavladati rad, red i disciplina?

Tako je Luka Rok (23) danas ponovno odlučio bojkotirati zadatak te najavio kako neće poslušati nijednu naredbu niti salutirati generalu Big Brotheru.

- Ovo nije film… Kad budem glumac, onda ću salutirati! -  rekao je odlučno Luka Anezi koja ga je pokušala uvjeriti da se ipak prilagodi novim uvjetima zadatka.

Inače, u sklopu zadatka svi stanari moraju se ponašati u skladu sa strogim pravilima generala Big Brothera te zapovjednika Orkyja i njegove zamjenice Dude.

SAMO SU PRIJATELJI BB Nikola nakon izbacivanja: 'Nisam se valjao s Dubravkom'

Tako im je Bigi zadao novi posao – u dvorištu moraju napraviti bunker od vreća pijeska na posebno određenoj lokaciji.

Izgrađeni bunker čuvat će straža 24 sata dnevno, bez obzira na vremenske uvjete i doba dana, tj. dvoje stanara u svakom trenutku mora se nalaziti u njemu, a svako udaljavanje stražara smatrat će se pogreškom čije će posljedice snositi cijeli tim.

Muški dio kuće odmah je, usprkos snijegu, prionuo izradi bunkera, a svatko je imao neke svoje prijedloge i savjete.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Jedan_dečko 07.03.2018.

    izbacite ga van

  • primzi86 07.03.2018.

    po onome što am jučer gledao,je prva sezona BB daleeeeeeeeeko bolja od ove,ovo je sve nešto isforsirano,sve nešto namješteno,ljude sa opomenama se čuva,umjesto izbaci i slično,da je po meni luka rok,anezi i anči bi več odaaaaaaavno letjeli van a s njima i antonio....najviše mi je žao orkya,je se mu vidi,da kad je izgubio tomu,da mu ostanak u bb kuči nema smisla iako ne zna,da ga tomo prati...i to da nekome lažeš,da ju muž vara i to,kao što spremaju tajni stanari sa tomom na čelu, je za mene podlo,da podlije ne može bit!!!!

  • 7vuk777 07.03.2018.

    za ovo je kriv bigi,jer poslije prvog bojkotiranja zadatka trebao ga je izbaciti,a ne cijelu ekipu hebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare