To je to što me zanima!

Luka Šulić dobio kćer: 'Žao mi je što nisam bio na porođaju...'

Jedva čekam sutra krenuti kući, upoznati svoju kći i primiti je u naručje, napisao je Šulić i dodao kako će njegova album imati poseban štih s obzirom na silne emocije koje ga ispunjuju
Vidi originalni članak

Poznati violončelist Luka Šulić (31) na svom Instagram profilu objavio je sretnu vijest: 'Postao sam otac', Emotivna poruka oduševila je brojne pratitelje, a u manje od sat vremena fotografija na kojoj poziraju Lukina supruga i kći 'skupila' je više od 12 tisuća lajkova. 

- Naša mala princeza Hana se rodila. Tako sam ponosan na svoju princezu i njezinu majku, moju predivnu suprugu Tamaru Šulić. Ovo je dokaz da se stvari uvijek ne odvijaju kako planiramo i kako univerzum ima svoje planove. Hana nas je iznenadila rodivši se dva tjedna prije očekivanog datuma - podijelio je Luka sa svojim brojnim pratiteljima na Instagram profilu pa nastavio;

- Ja sam trenutno u Rimu, gdje snimam prvi solo album, Vivaldijeva 'Četiri godišnja doba'. Žao mi je što nisam bio na porođaju, ali moja supruga mi je rekla: 'Bolje kratki i brzi porođaj bez tebe, nego dugi i teški s tobom kraj mene. Usput, bio sam prisutan na porođaju prvog djeteta, koji je bio dug. Jedva čekam sutra krenuti kući, upoznati svoju kći i primiti je u naručje - napisao je Šulić i dodao kako će njegova album imati poseban štih s obzirom na silne emocije koje ga ispunjuju. 

Par je u vezi od 2015. godine, vjenčali su se 7. srpnja 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji, a prvo dijete, sina Vala dobili su prije dvije godine. 

- Upoznali smo se prije tri godine u Mariboru. Stjepan je u to vrijeme ozlijedio vrat pa smo morali prekinuti turneju i nakon pet godina napokon sam imao mjesec dana samo za sebe. Otišao sam kući u Maribor i u jednom izlasku preko prijatelja upoznao Tamaru. Naposljetku smo u razgovoru shvatili da smo kao djeca živjeli u istoj ulici - ispričao je violončelist koji je rođen u Mariboru.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bogs_1 12.06.2019.

    Čestitke.

  • ĐorđePatković 12.06.2019.

    elton ih se odrekao otkad petljaju sa ženskama

  • believe000 11.06.2019.

    Ne znam jeste vi to nešto krivo napisali ili je ona za 7 mjeseci rodila i drugo dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare