To je to što me zanima!

Luksuzna vila Nikoline Pišek u Zagrebu prodana je u samo dva dana? Cijena? Prava sitnica!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kuća od 420 kvadrata je otvorenog tlocrta, a sastoji se od velikog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe, i prostora za osoblje, stoji u oglasu. Okućnica navodno ima 1460 kvadrata
Vidi originalni članak

Luksuzna vila Nikoline Ristović ex Pišek (46) u zagrebačkim Šestinama osvanula je na Njuškalu. No, svega dva dana nakon je prodana. Prodajna cijena na Njuškalu bila je 1,7 milijuna eura, odnosno gotovo 13 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuća od 420 kvadrata je otvorenog tlocrta, a sastoji se od velikog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe, i prostora za osoblje, stoji u oglasu. Okućnica navodno ima 1460 kvadrata.

- Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u siječnju. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem dizalica toplina, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sustav, priprema za solarne panele, terrazzo podne obloge po cijeloj površini kuće - također se navodi.

ISPOVIJEST VODITELJICE Nikolina Pišek o smrti supruga Vidoja: 'Situacija je slična kao da vas je pogodio potres...'

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Nikolina je s pokojnim suprugom Vidojem planirala živjeti u Zagrebu. Kuću su navodno kupili prošle godine, nakon što se ona otrovala ugljičnim monoksidom u stanu. Srpski mediji su tvrdili da je par zbog te kuće podigao dva kredita.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 52

  • BO1960 01.10.2022.

    Ni orala - ni kopala.

  • zelena mamba 01.10.2022.

    Sad bu valda vratila kredite .

  • be yourself 01.10.2022.

    Zaradila i ona i grof. Imat će šta dijeliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare