To je to što me zanima!

Luna Đogani (23) je trudna s 14 godina starijim muškarcem...

Luna se našla u središtu skandala kada je prije tri godine započela vezu s oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem. U show je dva mjeseca nakon ušla i njegova supruga Kija Kockar
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i pobjednica druge sezone 'Zadruge' Luna Đogani (23) je trudna. Na društvenim mrežama objavila je kako s kolegom Markom Miljkovićem (37) čeka dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imat ćemo bebu - napisala je Luna i objavila videosnimku na kojoj svom zaručniku pokazuje test za trudnoću. inače, par se upoznao u prvoj sezoni 'Zadruge', ali vezu su počeli tek godinu dana nakon. 

Luna se našla u središtu skandala kada je prije tri godine započela vezu s oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem. U show je dva mjeseca nakon ušla i njegova supruga Kija Kockar koja je i pobijedila u spomenutom realityju. 

Srpkinju je javnost osudila s obzirom na to da je mjesecima imala seksualne odnose u istoj prostoriji u kojoj je spavala supruga njezina ljubavnika. 

Godinu dana nakon utjehu je pronašla u 14 godina starijem muškarcu Marku. Par je u turbulentnoj vezi dvije i pol godine, a njihov odnos nije podržala Lunina majka koja je u nekoliko navrata fizički i nasrnula na budućeg zeta. 

No izgleda kako se odnosi popravljaju s obzirom na to da je Lunina majka, Anabela Atijas ponosno napisala kako je sretna što će uskoro postati baka. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • eltorbe 19.10.2020.

    Auuuu, voli dedeke

  • genadij500 19.10.2020.

    Trudna velite? Nek bu Hrvata!

  • Čeljo Brtika 19.10.2020.

    Tko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare