To je to što me zanima!

Luna Đogani operirala je grudi: 'Nisam ih vidjela, ali lijepe su'

Uz nju su bili dečko Marko Miljković i majka Anabela. Luna se dvije godine natjecala u realityju, a već tijekom prve sezone izrazila je želju za silikonima
Vidi originalni članak

Luna Đogani (23), pobjednica srpskog reality showa 'Zadruga 2', povećala je grudi u jednoj beogradskoj klinici. Nakon zahvata, obratila se fanovima na Instagramu.

- Ćao, ljudi moji. Želim samo da vam se javim. Upravo sam operirana, super sam, dobro se osjećam. Grudi su prelijepe, koliko ja znam. Nisam ih još vidjela. Operirana sam uz svoju pjesmu koju su mi pustili kada su me uspavljivali - poručila je među ostalim.

Uz nju su bili dečko Marko Miljković i majka Anabela Atijas (44), također pjevačica. Luna se dvije godine natjecala u realityju, a već tijekom prve sezone izrazila je želju za silikonima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedna od mojih želja je da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka djevojka koja ima nedostatke treba ih nadoknaditi. Neću pretjerivati s veličinom - rekla je Luna ranije.

Inače, nedavno je objavila singl 'Deveti krug', što je njezina prva pjesma kojom je najavila glazbenu karijeru. Spot je na YouTubeu prikupio preko sedam milijuna pregleda u svega dva tjedna. Grudi je nedavno operirala i Zagrepčanka Hana Rodić (22).

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 55

  • komentator__Luka 01.09.2019.

    kakvi su to fanovi haha

  • Orah 01.09.2019.

    A grudi su male pa valja popravit a što s mozgom,?

  • krao_sam_1 01.09.2019.

    Opet me navodite na priču o velikim grudima. Da je Karleuša ponovio bih se

Komentiraj...
Vidi sve komentare