To je to što me zanima!

L’Wren Scott i Mick Jagger su se ipak svađali zbog novca?

Dizajnerica je tajno digla hipoteku na stan koji joj je Mick Jagger kupio još 2012. godine za 31 milijun kuna. No ni to nije pomoglo, pa joj je glazbenik platio dug
Vidi originalni članak

Nakon samoubojstva L’Wren Scott u 49. godini, njezini prijatelji i prijatelji Micka Jaggera (70) imaju različite verzije priče o njihovu životu i ljubavnoj vezi. Novac je, izgleda, ipak bio kamen spoticanja.

L’Wren je 2012. tajno digla hipoteku na stan u kojem su je našli obješenu. Četverosobni stan u elitnoj zgradi na Manhattanu, u kojoj žive glumice Nicole Kidman i Amy Adams, kupio joj je Jagger prije dvije godine za 31 milijun kuna. Da je dizajnerica posudila sedam milijuna kuna založivši stan, pjevač Rolling Stonesa doznao je jer joj ni taj novac nije pomogao da spasi posrnulu tvrtku, pa joj je on platio dug.

Dok njegovi prijatelji govore da je taj novac za njega bio sitnica, njeni kažu kako su se zbog toga posvađali. Jagger je navodno rekao L’Wren da mu se javi kad se malo sabere. Izvori tvrde da je imao osjećaj da baca novac u rupu bez dna, kao i drugi od kojih je L’Wren posuđivala, poput dizajnera Tommyja Hilfigera.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • MichaelMonako 24.03.2014.

    Ma ne daj pare Mick.Još si mlad ,trebat će ti. ;))

  • sukno 24.03.2014.

    imaš malo, al slatko..svaka njima čast i milijunima njihovim, al ja se ne bi mjenjala za njihov život..

  • Živorad 24.03.2014.

    Vjerojatno su je dali ubiti članovi Stonesa. Nije im prvo ubojstvo, i njihov bivši pjevač je ubijen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare