To je to što me zanima!

M. Elegović: Kovača bih zavela skromno, a Mamića razvratno...

Pogledala sam gole fotografije, ali mi je mama davno savjetovala: dijete drago nikad ne komentiraj sex, politiku i religiju. Mislim da sam ovime sve rekla, izjavila je Mila
Vidi originalni članak

Ne pratim nogomet, ali volim gledati nogometaše. Pogledala sam gole fotografije, ali mi je mama nekad davno savjetovala: dijete drago nikad ne komentiraj sex, politiku i religiju. Mislim da sam ovime sve rekla, izjavila je Mila Elegović na predstavljanju nove pjesme 'Kradljivica srca', s kojim najavljuje svoj istoimeni prvi album. 

Mila je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, gdje je morala otkriti taktiku kako bi poznatim Hrvatima mogla ukrasti srce. 

- Niki Kovaču bih ukrala srce smjerno i skromno, Ćiri Blaževiću veselo i opušteno, a Zdravku Mamiću direktno, ali malo otvoreno i možda malo razvratno - rekla je Mila. 

Nastavila je te otkrila kako bi Emila Tedeschija zavela tajno, Vedrana Ćorluku naivno, a Zrinka Tutića kao poetesa. Milanu Bandiću prišla bi kao djevojčica, a Željku Kerumu kao kad otvaraš kiki bombon. 

Glumica će na Pulskom festivalu predstaviti film Zagreb Capuccino, u kojem po prvi puta igra glavnu ulogu, a na ljeto će ići na turneju s predstavom Istina, u kojoj joj je partner Vedran Mlikota. 

- Nisam našla frajera s kojim ću provesti ljeto - odgovorila je iskreno na pitanje slušatelja, a novu pjesmu 'Kradljivica srca' posvetila je sebi i svim curama koje polude kad ljeti spakiraju kofere.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • životjelijep 19.06.2014.

    Te razvedene u nekim godinama su najopasnije. Nemaju nikakvih skrupula.

  • ParlevuFranse 19.06.2014.

    Visoka 1.50 sa stiklama, lice puno akni, staro, ofarbana, umjetne sise i krestav glas. Prava ljepotica.

  • Azur 19.06.2014.

    A kako bi zavela Ćiru Blaževića?? hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare