To je to što me zanima!

M. Felja: Kesha nije kupila moj triko, ali me proslavila

Kreacije zagrebačke dizajnerice Martine Felje (33), koja živi u Italiji, nose Shannon Doherty, Bai Ling, pjevačice Kesha, Ashley Roberts i Severina
Vidi originalni članak

Nadam se da Paris Hilton neće završiti u zatvoru. Još nije odjenula moje dvije haljine koje je kupila, našalila se Martina Felja (33). Kreacije zagrebačke dizajnerice koja živi u Italiji, uz bogatašicu, nose glumice Shannon Doherty poznatija kao Brenda iz Beverly Hillsa, Bai Ling, pjevačice Kesha i Ashley Roberts iz Pussycat Dollsa te Severina. Haljine su joj prije dvije godine dospjele i u losanđeleski showroom jer je talijanski institut za vanjsku trgovinu tražio kreacije za holivudski crveni tepih. Od 50 dizajnera ona je bila među pet koji su prošli.
- Kolekciju pošaljem u showroom, a stilisti odabiru modele. Samo Paris i Courtney Kardashian haljine biraju same - kaže dizajnerica.
Martina Felja nije upoznala zvijezde koje nose njezine kreacije, ali se s njima dopisuje. Pošalje im fotografiju haljine koju su nosile i napiše: 'Nosila si mi haljinu', a one joj odgovore: 'Super je, volim tvoj rad'.

MARTINA SE VESELI REVIJI U RODNOM GRADU
Felja je diplomirala dizajn u Zagrebu, a 2004. udala se za Talijana. Od tada živi u Ferrari. Kolekciju za sljedeće ljeto prikazat će na Dove Fashion.hr-u u rodnom Zagrebu.

COURTNEY NE TREBA HALJINE ŠIVANE PO MJERI
Martinine kreacije su veličine 38 jer holivudske zvijezde uglavnom nose tu veličinu. Courtney Kardashian u njima izgleda kao da su krojene prema njoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare