To je to što me zanima!

M. Gibson kod Jaya Lenoa: Možete me zvati Okto-Mel

Glumac kaže kako trudnoća njegove ljubavnice Oksane nema ništa s njegovim razvodom. On i supruga Robyn već tri godine ne žive zajedno
Vidi originalni članak

Ne može biti sretniji. On obožava biti tata, rekao je glumčev glasnogovornik nakon što je objavljeno da će Mel Gibson (53) s Oksanom Grigorievom (39) dobiti svoje osmo dijete. Robyn Gibson pokrenula je postupak za razvod 28 godina dugog braka, a nagađalo se kako je razlog upravo Oksanina trudnoća. Međutim, Mel tvrdi da je saznao kako će opet biti otac tek nakon što su se on i supruga odlučili i službeno razvesti.
- Moj brak završio je prije tri godine i od tada supruga i ja ne živimo zajedno. Takve stvari se dogode. To je tužno i nesretno, ali ona je je jedna divljenja vrijedna žena, a i još nas vežu naša djeca. I dalje smo prijatelji. Gledajte, kad se sve zbroji i oduzme moram priznati da sam baš ja prilično unakazio naš brak, ja sam kriv. Ako nekoga morate okriviti, tu sam. Istina je i da ćemo Oksana i ja dobiti dijete. To će mi biti osmo. Izgleda da sam sada Okto-Mel - ispričao je Mel Gibson u emisiji Jaya Lenoa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 26.05.2009.

    rasplodni bik

  • user_25460 26.05.2009.

    Ova mu nova ženska izgleda ko i tisuće drugih izoperiranih.Klonovi bez osobnosti!!!I ta da mu rodi dijete!

  • chuperak 26.05.2009.

    misli da ce popraviti svoju \"sliku\" u javnosti ako kaže da je njegova bivša žena hvale vrijedna...nece...

Komentiraj...
Vidi sve komentare