To je to što me zanima!

M. Grdović: Žena je učinila pravu stvar kad me je prijavila

Pjevač se u pratnji policije prijavio na sud jer je nedavno pijan vikao na suprugu. Pjevač se dosad već nekoliko puta liječio od alkohola, a slupao je tri automobila
Vidi originalni članak

Nakon tjedan dana glazbenik je napustio liječenje na odjelu psihijatrije. Iako su po njega došli policajci, iz zadarske bolnice je izašao u srijedu poslijepodne sa suprugom Brankicom (44). 

U pratnji policije zajedno su se njegovim Jaguarom odvezli do Prekršajnog suda u Zadru. Ondje se Mladen Grdović (54) zbog obiteljskog nasilja prijavio sucu. Pjevač je na psihijatriji završio jer je u alkoholiziranom stanju vikao na suprugu. Nakon što ga je Brankica prijavila Mladen je završio na triježnjenju u policiji. Poslije je sam zatražio liječničku pomoć te su ga smjestili na odjel psihijatrije Zadarske opće bolnice.

- Imam aritmiju srca i primam infuziju, a bevanda je odsad moja prošlost - poručio je prije nekoliko dana pjevač s liječenja. Tada se usporedio s Melom Gibsonom i zaključio da njemu, kao i holivudskom glumcu, smještaju mediji koji od njega žele napraviti pijanca i nasilnika. Mladen tvrdi kako se odlučio promijeniti zbog obitelji koja je uvijek bila uz njega.

Dodao je kako će se iz bolnice vratiti čvršći i jači nego ikad. Pjevač se dosad već nekoliko puta liječio od alkohola. Dosad je, zato što je vozio pijan, slupao tri skupocjena automobila.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • EXAndrea 25.05.2013.

    Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: 'Kamo ste krenuli u ovo doba noći?' Pijanac: 'Na predavanje.' Policajac: 'Ma tko sad drži predavanje?' Pijanac: 'Moja žena.'

  • zizi55 25.05.2013.

    pijandura.. Koliko puta mora napravit sranje da se opameti? strašno..

  • feba 25.05.2013.

    Koliko je puta to odlučivao?A osim aritmije vjerojatno ima i uznapredovalu cirozu

Komentiraj...
Vidi sve komentare