To je to što me zanima!

M. Kovač: Zvijezde su oni koji se žrtvuju, svi su pobjednici

HEROJI SU MU INSPIRACIJA Redatelj će na svečanoj dodjeli nagrada Ponos Hrvatske 27. siječnja u zagrebačkom HNK režirati pravu vatrogasnu akciju
Vidi originalni članak

Mario Kovač (37) i ove godine režira dodjelu nagrada Ponos Hrvatske. Nemoguće mu je izdvojiti favorita jer su, kaže, za njega svi apsolutni pobjednici.

- I ovaj Ponos Hrvatske bit će specifičan jer glumci i pjevači neće biti zvijezde na pozornici. Ondje je mjesto našim herojima. Sve smo podredili njima i samo se njima prilagođavamo - kaže Mario Kovač. Redatelj i za ovogodišnju dodjelu nagrada priprema iznenađenje. Hrvatska gorska služba spašavanja na scenu se 2010. spustila niz konopce, a ove godine spektakularno predstavljanje imat će heroji vatrogasci.

Mariju je, kaže, čast biti dio projekta koji na prvo mjesto stavlja dobra djela običnih malih ljudi.

- Imali su hrabrosti staviti život na kocku zbog drugih i svaka im čast na tome - zaključio je Kovač. Osim što se veseli upoznavanju s herojima, Mario jedva čeka energičan nastup benda Elemental 27. siječnja u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Red Blossoms 15.01.2013.

    ..moram: korekcija: individualac -i- pol (ne -u-) ......ispričavam se.

  • Red Blossoms 15.01.2013.

    Mladi gospodin, je individualac u pol, u kategoriji izrazitog pozitivca; a obzirom da ima i Dušu i Pol...garantirano je i 'osobno' Bogu - i više nego drag!

  • little John 14.01.2013.

    Nisam skužil kaj bu režiral, vatrogasnu zabavu?...to jedino i može

Komentiraj...
Vidi sve komentare