To je to što me zanima!

M. Madsen nakon svađe sa ženom završio u bolnici

Glumac se u hotelsku sobu prijavio sa ženom i djetetom čiji je identitet ostao nepoznat. Iz njihove sobe se potom čula vika te je pozvana policija
Vidi originalni članak

Zvijezda filma "Reservoir Dogs", Michael Madsen (49), se u subotu prijavio u jedan londonski hotel zajedno sa ženom i djevojčicom koje je recepcionaru predstavio kao svoju suprugu i kćer. Nedugo potom se gost iz susjedne sobe požalio na viku i galamu te su hotelski službenici pozvali policiju.
- Čula se galama i očito se svađao s dotičnom ženom. Postojala je bojazan da će možda nauditi jedno drugome pa su pozvali policiju koja ga je morala obuzdati. Naknadno su pozvali i hitnu službu jer je bio vidno rastresen i prekriven ogrebotinama i modricama - otkriva izvor i dodaje kako je glumac potom odvezen u bolnicu. Inače, Michael ima iza sebe tri braka i pet sinova, a u Londonu je završavao snimanje svog posljednjeg filma. Predstavnci policije su priopćenjem objavili kako nikakvih uhićenja nije bilo, a bez komentara je ostao i glumčev glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare