To je to što me zanima!

M. Šelendić: Jedva čekam okupati i premotati Luku

Manekenka je na svoj zahtjev ranije puštena iz bolnice, u kojoj je trebala ostati jer je dječak Luka dobio žuticu. U rujnu će se udati za Josipa u crkvi
Vidi originalni članak

Nakon što sam ga primila u ruke i poljubila, obuzela me nevjerojatna ljubav. Istog trenutka zaboravila sam na porođajne bolove, rekla je Malina Šelendić (21). Manekenka je u utorak prirodnim putem rodila dječaka dugog 53 centimetra i teškog 3,5 kilograma u privatnoj klinici Podobnik. U bolnici je trebala ostati nekoliko dana dulje jer je maleni dobio žuticu, no Malina je zahtijevala da je liječnici ranije puste kući. Obitelj i suprug Josip Šelendić (32) za mladu mamu i Luku pripremit će svečani ručak.
- Kao što se nisam plašila porođaja, tako se ne plašim ni prvoga kupanja ili prematanja. Jedva čekam da prvi put sama okupam Luku - rekla je Malina. Dodala je da će zauvjek pamtiti taj posebno ugodan miris bebe koji je uspavljuje. Prvih nekoliko mjeseci majka će joj pomagati oko malog Luke.
- Roditi dijete je nešto najdivnije na svijetu. To je ravno čudu - radosno je zaključila Malina. Kaže kako već razmišlja o bijeloj vjenčanici koju će nositi na crkvenom vjenčanju u rujnu. Na zagrebačkim golf-terenima organizirat će zabavu za prijatelje. Potom će Josip i Malina krstiti sina. Vlasnik metalne galanterije i manekenka vjenčali su se krajem prošle godine dok je ona bila tri mjeseca trudna.

ŠELENDIĆ MLAĐI ROĐEN JE SLADAK
Luka se rodio u privatnoj klinici Podobnik. Malina kaže kako puno jede i spava. Luka je, dodaje manekenka, najljepši sin na svijetu jer je, kako mu piše na bodiju, rođen sladak.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • filips 04.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • crnabitanga 04.06.2010.

    I zapalit pljugu dok ga premotavaš, valjda...

  • Stasha 04.06.2010.

    Neka, ajde fino, množite se, sretno haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare