To je to što me zanima!

M. Shriver natjerala Arniejevu ljubavnicu da joj prizna aferu

Arnoldova supruga već je dugo sumnjala da joj se nešto događa iza leđa. Odlučila je saznati što joj suprug skriva. Mildred se slomila i odlučila priznati cijelu aferu
Vidi originalni članak

Supruga Arnolda Schwarzeneggera (63) suočila se s njegovom ljubavnicom Mildred Baenom (50) nakon što je sumnjala da tajno odgaja dijete koje je dobila s njezinim suprugom. Maria Shriver (55) sama je odlučila saznati istinu pa je direktno postavila Mildred pitanje o njenoj vezi s Arnoldom. Mildred se slomila i priznala cijelu priču, kako piše Radar Online. Naime, Arnold je cijelu aferu supruzi priznao tek nakon što mu je Maria rekla da je upoznata sa svime što joj je skrivao. 

- Maria je već dugo sumnjala da u neke stvari nije upućena pa je odlučila kućnu pomoćnicu sve izravno pitati. Kad je saznala što ju je zanimalo, krenula je k Arnoldu. Mildred je svoj posao napustila bez neprijateljstva sa supružnicima - rekao je izvor blizak obitelji. 

Iako su Maria i Arnold prošlog tjedna objavili da se rastaju, Maria još nije sigurna je li to prava odluka. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fatalnna22 20.05.2011.

    ma kakva ljubavnica narode pa to je ljubavnik očiju mi mojih!

  • ĐorđePatković 20.05.2011.

    Mildred zna biti fina a marija samo planira politiku i prijeme i eto ti

  • pernica 20.05.2011.

    nema šanse da mi muž ima ljubavnicu , a da ja to ODMAH neću primjetit....kakve su to žene kojima to muž godinama radi, a one ne primjete???? još im je ova bila u kući, kao pomoćnica....dobro si i sada skužila!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare