To je to što me zanima!

M. Škoro bi htio biti seljak u vrijeme kralja Tomislava...

Veliki sam fan doba kralja Tomislava, a da živim u to doba, najradije bih bio seljak, kaže. Miroslavu Škori je ovo najduža pjesma koju je snimio u karijeri
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro (54) u karlovačkom dvorcu Ribnik snimio je spot za pjesmu 'Vrijedilo je' temeljen na legendi o dolasku prvih Hrvata na ovo područje.

- Nije mi jasno kako nitko nije snimio film o legendi da su petero braće i dvije sestre bili prvi Hrvati - kaže Škoro. Klukas, Lobel, Muhlo, Kosjenac i Hrvat, te sestre Tuga i Buga bili su inspiracija za ovu pjesmu. Škoro voli proučavati hrvatsku povijest.

- Veliki sam fan doba kralja Tomislava, a da živim u to doba, najradije bih bio seljak - kaže. Škori je ovo najduža pjesma koju je snimio u karijeri.

- Traje pet minuta. Ima malo keltskog utjecaja i podlogu u vrličkom kolu. Dodali smo gusle i gangaše, ali i malo gregorijane. Na svim svojim pjesmama bih nešto mijenjao, ali na ovoj ne bih baš ništa - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 07.06.2016.

    ha,ha da mi je to vidjeti

  • plik 07.06.2016.

    a jel bu vitlal i on drvenim mačem ko njegov kum !??!

  • sol 07.06.2016.

    Nitko se gradanin nije rodio i nece, samo su se mnogi silom i htjenjem pretvorili u laznu gospodu a narod to prihvatio, i poceo se klanjati, ali prolaze vremena, gospon vučitel, gos, velecasni, gos sudec i i i i, ali kako to vjera dozvoli, a tvrde da smo svi braca i sestre, da se nekog kao postuje a seljaka i sirotnju ne ? des mozgessss??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare