To je to što me zanima!

Što to sjaji? Messi se odjenuo baš poput disko Crvenkapice

DRŽ' SE NOGOMETA Argentinac je pokazao upitan modni ukus na svim većim dodjelama sportskih nagrada. Na dodjelu Zlatne lopte stigao je u sjajnom odijelu
Vidi originalni članak

Lionel Messi (26) jedini od sportaša izgleda nije dobio upute o “dress codeu” na dodjeli Zlatne lopte u Zürichu. Među kolegama u elegantnim crnim odijelima Messijevo žarko crveno doslovno je bolo u oči. Prije dodjele nagrade Argentinac se na Facebooku pohvalio kompletom Dolce&Gabanna koji izgleda kao da ga je izvukao iz disko ere. Neki obožavatelji pokušali su ga upozoriti na loš izbor nježno mu ističući da crvena nije njegova boja. Ali on se nije dao smesti. Ponosno je u ponedjeljak koračao u sjajnom odijelu držeći za ruku djevojku Antonellu Roccuzzo (27). 

Zbog pogleda koje je privlačio umalo je zasjenio i Cristiana Ronalda (28), ovogodišnjeg dobitnika nagrade za najboljeg nogometaša. Svojim stilom Messi je i lani mnoge ostavio bez teksta. Pojavio se u crnom sakou s bijelim točkicama i identičnoj leptir-mašni koje mu je na osobni zahtjev izradio isti modni dvojac.

U studenom je na dodjelu Zlatne kopačke u Barceloni došao u cvjetnom sakou. Budući da u slobodno vrijeme nosi uglavnom trenirke, nogometašu su dodjele nagrada poput izlazaka na modnu pistu. U njima, kaže, svaki put uživa.      

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ribe 15.01.2014.

    pa bas mi je cool...nek nosi sta mu se svida

  • mjato 15.01.2014.

    moga je doć i u pidžami i papučama, da je dobar u onome što radi niko mu ne može oduzet i sasvim je nevažno šta je obukao na sebe. ah novinari, novinari, morate mu nešto spočitat pa bilo što

  • -mariela- 15.01.2014.

    Navodno je za svako svoje pojavljivanje na vaznim dogadjajima placen da se pojavi u odredjenom outfitu...za ovo crveno odijelo je dobio milion eura...tako bar pisu Njemacki mediji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare